Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8eseopc.jpg

72uyy5f.jpg

Pierwsze zdjęcie świetne, niezły huk musi ten karabinek zrobić :wink:
Na drugim widać potężne kuliste rakiety, ciekaw jestem jaki mają one efekt. Z tego co wiem to Jorge ma takie małe kuliste w zestawie "Rockets Basition".

Opublikowano

ja bym chciał mieć taki stuff jak na zdięciach witusa hehe pomarzyć dobra rzecz....

Opublikowano

http://www.fireworks.com/fireworks_gallery/bestsellers.asp prosze zobaczyc ceny malutkie rakiety jak R08 jorge rockets to tam 15 dol a tu 10 ZL w usa fajerwerki non stop sie puszca a nie tak jak tu w polsce ze tylko na sylwek i ze polowe ludzi nie wydaje wiencej niz 300 zl
prawda jest, ze tam jest duzy wybor ale za to cenny som strasznie wysokie ... ale jest dobrze w polsce fajne fajerwerki nie ma co pisac

[ Dodano: 2007-12-06, 14:28 ]
wow ale ZESTAWY szok ja pierdziele niezle te zestawy

Opublikowano

Wohoa wyjepane te zestawiki i nawet niedrogie;p

Opublikowano

dako tylko te zestawy som dobre bo reszta to po filmikach nie podobajom nic fajnego te wyrzutnie i jescze tyle kasy tu za tyle kasy masz najlepsze wyrzutnie

Opublikowano

faktycznie gorgol masz racje marzenie miec takiego moździerza :grin: :lol:

Opublikowano

hahahaha 150 dol to zato masz wyrzutnie w polsce i to nie malom to jest 500 zl haha