mpiwowski 182 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Chciałbym wszystkim (a w szczególności Wapowi i modom) zaproponować pewien pomysł. Moglibyśmy wspólnie stworzyć film instruktażowy taki jak ma Hestia. tzn. odpalali byśmy w realu różne artykuły typu wyrzutnie, rakiety, moździerze, bączki itp. I dodali byśmy teksty. Myślę, że pomogło by to nowym userom. a drogie by nie było.Ja mógłbym odpalić wyrzutnie i motyla, ewentualnie rakietęCo sądzicie o tym pomyśle?? Cytuj
jano 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 przeciez sa nawet wyrzutnie po 400 zeta, nie zawsze bysmy na to kase mieli ;/ ale warto sprobowac Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2008 czy ty nic nie rozumiesz. Film instruktażowy. Czyli pokazujemy jak się odpala wyrzutnie, motylki, rakiety itp. To może być wyrzutnia za 7 czy 13zł Cytuj
Krystianek 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Ciekawy pomysł. Bynajmniej może dałoby się zmniejszyć wypadki i nieprawidłowe użycie sztucznych ogni podczas odpalania(głównie w Sylwestra i Nowy Rok)P.S. Ja proponuję też coś w tym stylu jak wykonać swój własny pokaz sztucznych ogni to znaczy jak połączyć dla przykładu wyrzutnie z lontem albo jak ustawić kolejność odpalanych wyrzutni podczas pokazu. Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Łączenie o ile wiem jest nielegalne Albo do jakiejś wagi?Nie wiem dokładnie :mrgreen: Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Nie wiem,ale wydawało mi się,że ktoś pisał tak na forum...Chyba nostra ale nie jestem pewien. Cytuj
Tele 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Jak dla mnie bomba pomysł , bo raczej nie dużo osób czyta instrukcje takich rzeczy jak np. rakietka na stojaczku albo pszczółka za 20 groszy , a taki filmik to mógłbym oglądać całymi dniami i inni też ( zobaczcie temat " Film instruktażowy Hesti " ) . Szczególnie atrakcyjność takiego filmu mogły by być dobre efekty na przykład w filmiku można by użyć takie wyrzutnie jak HOT lub Artic . Moździerze - może któryś z SP ? . W takim filmiku powinny znaleźć cyrkobilice . Taki filmik pokazał by też jak można uzyskać super efekt za niewielką sumę jeśli by się podpisało efekty . Tak , że jestem za √ Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Samo to, że nie mając 18 lat a posiadając lont jest nielegalne :grin: Sam nie pamiętam, kiedyś czytałem o łączonych materiałach pirotechnicznych, teraz zapomniałem...ale jakakolwiek ingerencja w np.wyrzutnię, np. podłączenie lontu bezpośrednio pod quickmatcha to podpada pod KK jeśli dobrze kojarzęmpi, to tak samo dlaczego niektórzy sprzedają baterie 1.3 osobom prywatnym? Cytuj
^Neodo^ 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Wiem, że mniejsza z tym ale Film instruktażowy hestii wgląda tak, że prezentują oni bardziej jakość produktów swojej firmy - odpalają każdy rodzaj fajerwerku (petarda, wyrzutnia itp) i pokazują bezpieczeństwo czyli np dłuższe opóźnienie przed wybuchem fajerwerku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi