sewer1412 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 mam problem. nie wiem co wybac na tego sylwka: Jumbo Jety czy jakies inne rakiety z biedronki albo zestaw? wyrzutnie wiem juz jakie wezmę gorzej z rakietami... Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Weź 2 x kung fu i jeszcze jakąś wyrzutnie za 7,99, albo top secrety, albo 3 x kung fu. Zresztą co nam sądzić jak nie wiadomo co będzie w tym roku. Może akurat wprowadzą jakieś fajne rakiety Cytuj
0 Pioter 9 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 To "se" poszukaj :mrgreen: Tu jest link do zdjęcia, które udało mi się znaleść, nazwa jeszcze stara ale z zawartości zestawu raczej nic się nie zmieniło ( może te rakiety na zdjęciu maja troszke inne kolory opakowań )http://www.sklep.fajerwerkiwulkan.pl/files...ducts/ja039.jpgOgólnie to poleciłbym Ci Zestaw Kung Fu, wyrzutnię Hot i wyrzutnię Arctic. Cytuj
Pytanie
sewer1412 0
mam problem. nie wiem co wybac na tego sylwka: Jumbo Jety czy jakies inne rakiety z biedronki albo zestaw? wyrzutnie wiem juz jakie wezmę gorzej z rakietami...
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi