Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Coraz bardziej żenujące są te filmy ...http://www.youtube.com/watch?v=dj1TpyGOJ_c&feature= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Kolejne artykuły to:LINKLINK 2LINK 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=zlgnKbk40sMDiabełki nam pokazują OMG co to jest hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 ..Ile razy mozna to samo gadac?:blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiney 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 "szczelać" buhahaha, ale znawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Wybuchają tony fajerwerków. Zawaliła się część dachuLINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusztg 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 a mój pies jak widzi fajerwerki to jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Łodzianie wystrzelą tony rac i petard LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Cała Masa nowych artykułów:LINKLINK 2LINK 3LINK 4LINK 5LINK 6LINK 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=DEv9CCGdaiE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Kolejny artykułLINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 LINK 1LINK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Dzisiaj w ''Klanie'' Rysio odpalał Royal Wulkany z Hestii Efekt piorunujący! W ostatnich dniach tradycyjnie w mediach wpajano jak niebezpieczne są fajerwerki. Rozśmieszyła mnie akcja na FB coś tam że nie strzelam w sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jango 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Trzeba pamiętać, że w "Klanie" także Jerzy i Michał mają całkiem niezłe stuffy. bo się nimi chwalili A co do tej akcji na Facebooku, to sporo osób biorących w niej udział to 40-50 letnie kobiety, które nie ruszają się z domu i nie rozumieją co to piękno fajerwerków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ja tam po tej akcji to widziałem 5 krotnie wzmożoną aktywność strzelniczą niż porównując rok 2009. Normalnie z każdej strony leciały baterie co chwila. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Kolejna porcja nowych artykułów:LINKLINK 2LINK 3LINK 4LINK 5LINK 6LINK 7LINK 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Coś ciekawego:artykułfps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kolejny art.LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 LINKRozszerzenie tego artykułu znajdziecie tutaj: LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 http://bialystok.gazeta.pl/bialystok/1,35235,8949607,Fajerwerki_pod_magistratem__podziekij_za__najlepsze.htmlBiałystok, brawo! Zobaczywszy tą akcję zostałem potężnie zaszokowany. Coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Myslacy ludzie. Swietna akcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Ja też jestem zaszokowany , taką akcją szkoda że w innych miastach Polski tego nie zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 LINK o stalowej woliJak przeczytalem ten artykul bylem tak wsciekly na autora ze zalozylem sobie konto zeby go skomentowac. "Petardy w ludzi polecialy". No co za debile. Komentarze byly rownie debilne "Trzeba sprawdzic czy fajerwerki na byly chinskie i czy firma miala koncesje" hahahahahahahahahaha ten gosciu mnie powalil. Glupie ignoranckie artykuly, niewiem jak mozna bylo to zamiescic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoN92 0 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 "To czyjas olbrzymia nieodpowiedzialnosc , nie umieja sie tym czyms obchodzic , powinny powstac kursy odpalania petard............"Rozwalił mnie ten komentarz trudno stało się choć stać się nie powinno, ciekawe co się stało pewnie się moździerz przewrócił albo coś takiego i jaki miał kaliber. Ważne żeby ludzie byli cali ale jak zwykle gazeta musi nagłaśniać i zaraz empatia to wykorzystaEDIT: raczej tam nie było szelek tylko wyrzutnia albo się przewróciła lub jeden pocisk wybuchł w lufie powodując defekt innych a działo się to podczas finału którejś z wyrzutni. Dopiero teraz zobaczyłem film od Mpiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bx2 6 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Największy hotel w stolicy prowincji Liaoning w Chinach stanął w 200-metrowych płomieniach. Pożar spowodowały sztuczne ognie, którymi Chińczycy hucznie witali nadejście Nowego Roku. link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi