Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś ten artykuł wydaje mi się stary..

Chyba mam deja vu

Opublikowano

to prawda chyba wrzucili go na nowo :D Odgrzali kotleta

Opublikowano

to tez ciekawy artykuł, nie mówię oczywiście o problemach budżetowych Włocławka...

• 10 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Jak czytam te komentarze pod artykułem to wnioskuje,że ludzie coraz bardziej są pozbawieni inteligencji :facepalm:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jakiś durny kraj z tej Słowenii.Zakazać fajerwerki i te wysokie grzywny...do 5000zł na polskie....

Opublikowano

Mam wrażenie,że niektórzy ludzie duszą się swoją mądrością.

Opublikowano

Próbują jak mogą żeby nie strzelać. No i przykro mi, ale za kilka lat obawiam się, że już mało kto będzie strzelać.

Bzdura, według statystyk z roku na rok wydajemy coraz więcej na fajerwerki.

• 4 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Współczuję Warszawiakom bawiącym się na imprezie publicznej w Warszawie....... 

Opublikowano

Nie wiem czy już czytaliście ale nawet WOŚP już się wycofuje ze 'światełka do nieba' i zamiast tego będą jakieś lasery czy inny  wynalazek..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda gadać, celowo wprowadzają dezinformacje aby za głośno nie strzelać heh propaganda 1/2/3 klasa jest full legalna. kat 4  jest profesjonalna.

Opublikowano
2 godziny temu, Kamil911 napisał:

Szkoda gadać, celowo wprowadzają dezinformacje aby za głośno nie strzelać heh propaganda 1/2/3 klasa jest full legalna. kat 4  jest profesjonalna.

Oj to mamy przejeban* trzeba wywalić stuffy bo nas zamkną ....

Opublikowano

Przecież to jest błąd w tekście. Klasa 3 jest również legalna. Pewnie mieli na myśli klasę 4.

Opublikowano
7 minut temu, mpiwowski napisał:

Przecież to jest błąd w tekście. Klasa 3 jest również legalna. Pewnie mieli na myśli klasę 4.

Pośmiać się można ale niby błąd w druku ale jakiś człek co wierzy w słowo no co zrobi 

Opublikowano

Jak co zrobi wystawi cały stuff pod śmietnik bo się Janusz wystraszy że mu zaraz policja wjedzie i skonfiskuje fajerwerki hahaha :D

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, piromen29 napisał:

Jak co zrobi wystawi cały stuff pod śmietnik bo się Janusz wystraszy że mu zaraz policja wjedzie i skonfiskuje fajerwerki hahaha :D

to trzeba objechać śmietniki może darmowe piro będzie :D

• Haha 1