Skocz do zawartości

Jakie macie telefony komórkowe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ma SE D750i - Bardzo podobny do k750i.
Chciałbym mieć SE K850i.
Najbardziej lubie SE. Ale Nokią nie pogardzę xD

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja mam k550i ;). SE mi pasują, ale niektóre Nokie mają symbiana i tym wyprzedzają SE. Ja tam sie ciesze ze swojego telefonu ;]. Foty ładnie robi i filmiki też ładnie nagrywa wiec nie można narzekać ;). Pzdr.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam Nokie 5200 i Nokie3310 :oops: i powiem wam koledzy ,że nokia 3310 jest mocna
nurkowała z 2 razy i po wysuszeniu działała nadal a ile razy spadła.....

Gość Felix
Opublikowano

Od roku mam SE K750i. Wcześniej miałem Nokię, z SE jestem nie zadowolony. Telefon potrafi się sam wyłączać bez powodu, lub od drobnego nacisku(to samo dzieję sie z telefonem mojej mamy,również SE ale inny model). Może mi upadł 2 razy. Wcześniej miałem nokię która wypadała dużo częściej mimo to nic się z nią nie działo i działała doskonale. W styczniu-lutym chcę na allegro zakupić N95 ponieważ według mnie Nokia jest dużo lepsza od SE. I SE już nigdy więcej nie kupie nawet jak mi będą chcieli dać za darmo.

Opublikowano

ja sie nie chcę się chwalić ale mam Nokie n95 He

Opublikowano

Se K850i.

Opublikowano

ja posiadam sony ericson C702 słaby ale lepszego nie potrzebóje :razz:

Opublikowano

A ja od prawie tygodnia posiadam: Samsung Omnia :grin:

Opublikowano

Ja w końcu kupiłem: samsunga G600

Opublikowano

Nokia 6230i i Nokia 3310

Opublikowano

a ja sobie upatrzylem soniaczka w960i. Moze ktos go ma? jak tak to pisac na PW. :mrgreen:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

cześć

do używania telefonu zagranicą konieczne są 3 pasma 800/900/1800 ? czy wystarczą dwa
900/1800 ?

szukam najprostszego telefonu zagranicą (do Belgii)

Opublikowano

Ja mam nokie 5130 xpress music z której jestem zadowolony, i nokie 6230i i to złom rozładowuje się po trzech dniach nie użytkowania

Opublikowano

a ja nie wiem jaki mam telefon ;) ale dzwoni :) i jestem z niego zadowolony... (Nokia E51)

Opublikowano
cześć

do używania telefonu zagranicą konieczne są 3 pasma 800/900/1800 ? czy wystarczą dwa
900/1800 ?

szukam najprostszego telefonu zagranicą (do Belgii)

wystarcza Ci 2, te dodatkowe pasma co jakiś czas temu(3-4lata) weszły do telefonów są generalnie tylko używane w USA lub w innych egzotycznych krajach.
Opublikowano

Nokie e51 psują się że szok mojej mamie spadł ze stołu i nie działa jej klawisz wróć.

Mojemu tacie tak samo tylko nie działa klawisz 1.

Mojemu bratu ciotecznemu klawiatura działa w 25% , a głośnik w 20%

Opublikowano

ja od kilku dni mam samsuna u900, szukalem w miare taniego telefonu z dobrym aparatem
poki co jestem z niego zadowolony :D

Opublikowano

Ja posiadam nokie n73 music editon

Opublikowano

Nokia 6600Slide (a miała być Nokia N82)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

SE W380i

Opublikowano

Nokia 6230i i Samsung e250.