Skocz do zawartości

Jakie macie telefony komórkowe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sony Ericsson C702 :D:P

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sony ericsson k200i wiem że nie jest za dobry ale miałem sony ericssona k800i ale mi się rozwalił

Opublikowano

Samsung Avilla ;)
ale szukam teraz telefonu z WiFi , dobrym aparatem i możliwością oglądania filmów ;)

Opublikowano

LG KP500 Cookie ^_^

Opublikowano

Nokia 5800 Xpress Music

Opublikowano

Asus M530W - jestem zadowolony fonik ma niecałe 2 lata(mam od nowości) tylko ostatnio mi się zepsuło wejście od ładowania(podobno pękło) i musiałem 70 zl zapłacić + bateria tak jakby spęczniała :) i kolejne 60 zł tak ze nie całkiem ale jestem zadowolony wcześniej miałem SE k800i a jeszcze wcześniej k750i i jestem z nich również zadowolony :D

Opublikowano

Nokia 6230i + Nokia 6220 Classic :-)

Opublikowano

samsung omnia 2

Opublikowano

samsung omnia 2

Gość karmel5061
Opublikowano

Nokia 6303 Classic - Polecam telefon w klasie cenowej miażdży, ma bardzo dobry aparat,filmy ujdą,dzięki temu telefonowi jestem praktycznie ciągle na GG :D

Opublikowano

LG KP500 cookie

Opublikowano

Mam nokie 3310 i przeżyje jeszcze kolejne 6G czy tam extra full HD w telefonie

Opublikowano

LG ku 990i :D

Opublikowano

Nokia 5800 xpressmusic

Opublikowano

Nokia N73 ME (już trzeci czy czwarty rok) i w najbliższym czasie będę przymierzał się do IPHONE 4G lub 3GS

Opublikowano

Sony Ericsson k800i (już około 2 lata mam go)

Mój stuff na sylwestra 2010/2011

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ja mam Sony Ericsson xperia x10 mini

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie wiem co to za model dokładnie jest :unsure: - najnowszy Alcatel dotykowy z klawiaturką qwerty i innymi babokami ..... :laugh:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam samsunga avile (nówka ma dopiero niecałe 3 tygodnie) i sony ericssona w200i. Najbardziej chyba lubię sony ericssony miałem już se k800i i bardzo mi się podobał ale po roku mi się znudził i wtedy zamieniłem go na quteka ale miałem go tylko 2 tygodnie i sprzedałem. Miałem też lg cookie ale zamieniłem na nokie (nie pamiętam jaki to był model noki). Wogóle miałem już dużo telefonów ale tylko kilka wymieniłem.

Opublikowano

Mam Nokie 2630 i nie są mi potrzebne takie cuda, telofon jest do dzwonienia, a nie do grania.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jam mam Samsunga Corby i na razie nieźle się spisuję.

Opublikowano

Ja mam Samsunga Avile i nie podoba mi się ten telefon i nie polecam.