Gonskaaa 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Nokia N95Jest stworzona do nagrywania filmików gdyż bardzo dobrz rejestruje dźwięk :mrgreen: ale i ma swoje wady czyli sie wiesza :neutral: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Mnie się moja nokia praktycznie nigdy nie zawiesiła.N95 to narzędzie baaardzo multimedialne , ale czuć brak dużego dotykowego wyświetlacza.Filmy genialne , nawet w nocy(tylko trochę zbyt jasne) i cała masa funkcji.Telefon nigdy mi się nie zawiesił(może kilka razy ale to z powodu pewnej wady zbyyyt starego softu).Może powodem jest płyta główna z n95-2 z podwójną ilością ramu(128mb) , którą dali mi podczas reklamacji.Na telefonie może być odpalone naraz - opera , gg mobilne , odtwarzacz muzyki i chodzi płynnie Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Nareszcie zmieniłem złoma Kurier dzis mi przyniósł Nokie 6120 ^^ Cytuj
Danio 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ja posiadam Nokie 6151 mam już go 2 lata z hakiem i dobrze się sprawuje lepszego nie potrzebuje narazie. Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 30 Września 2009 Ja mam już od połroku Omnie, ale zmieniam ją na HTC touch diamond ,albo na Xperia x1Edit: kupiłem HTC magic Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 30 Września 2009 No to ja zaszpanuje mam dzisiaj odebraną Nokie 5530 XP :krzyk: Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 24 Października 2009 ja mam nokie n73 ale pekl mi wyswietlacz a w chwili obecnej uzywam SE w200 po maly tuningu zrobionym przeze mnie +wgrany najnowszy soft walkman+głośnik od k600 (2 razy glosniejszy od standardowego)+ aparat 1,3 mpix od k600+ słuchawki creative ep-635 + przejściówka od hpm-70 bardzo fajnie to wyszło a za telefon dałem tylko 50zl Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 25 Października 2009 Sony Ericsson k550i.Dla mnie telefon powinien dzwonić i wysyłać SMSy.Kupiłem bo nie chciałem odtwarzacza MP3 ciągle pożyczać od siostry.Słuchawki się zepsuły i nie chce mi się kupować tych samych z jakimś durnym wejściem.Jest beznadziejny, powolny i wkurzający tak samo jak wszystkie dzisiejsze "telefony" z miliardem funkcji, aparatem Pierdylion pixeli z matrycą rozmiarów atomu wodoru, przy których projektowaniu zapomniano do czego tak na prawdę powinny służyć. Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 26 Października 2009 Dla mnie telefon powinien dzwonić i wysyłać SMSy. Dla mnie teżJa mam badziewnego samsunga omnie i super htc magic ( mam dwa bo jeden jest od smsów i dzwoenienia a drugi do internetu) Cytuj
p12p12 0 Opublikowano 27 Października 2009 Samsung avilla mam go od 2 tygodni . TELEFON WYJE*ISTY!!! POLECAM! Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 30 Października 2009 K750i telefon w rozsypce w gruddniu zamarze sobie nowy na urodziny lub mikołaja Cytuj
matttek 0 Opublikowano 2 Listopada 2009 k800i do sprzedania i od środy dotykowa nokia 5530 XpressMusic Cytuj
baster88 0 Opublikowano 18 Listopada 2009 ja mialem se k800i ale mnie kurcze okradli teraz mam se k550i Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi