Nostra 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 To ja sobie temat założę, tutaj sobie mpiwowski pisz jak chcesz coś powiedzieć Wczoraj nagrałem sobie kawałek, gdy była jeszcze daleko, i nawet nieźle to wyszło (przez szybę hyhy)Najpierw kilka klatek z filmuAaaaaaa, UFO atakuje!A teraz 2 filmiki, pierwszy oryginalny 9 sekund, drugi x4 wolniej, 36 sekund FILM FILM Cytuj
Tele 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Ja chciałem dodać , że też filmowałem ale nie taki efektowny film mi wyszedł jak tobie ;( A swoją drogą to idealna jakość , jak przez szybę . Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Z burzami nie ma żartów. Przez nie już pare razy miałem spalony modem od neostrady, od tamtego czasu zawsze wyłaczam kabel od modemu. :mrgreen: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 A to niektóre z moich fotek piorunów:PS: To są miniaturki, klikajcie by powiększyć Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Prognoza na jutro: (09.04.2009)=================================będę tutaj zamieszczał wszystkie ostrzeżenia przed burzami. Nie nabijam tu postów więc będe ciągle nowy pisał żebyście widzieli, że coś nowego jest dodane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi