mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Znalazłem jeszcze jednego importera fajerwerków. Od 2000 roku importują fajerwerki z Chin.Jest to firma Arka. :arrow: http://www.pirotechnika.alpha.pl/Musze powiedzieć, że z wyglądu te produkty prezentują sie naprawdę nie tak źle. Ciekawe czy to się przekłada na efekty na niebie i ziemi :grin: Jak na razie nie oceniam bo nie widziałem żadnych filmów fajerwerków tej firmy. Może jakoś wykombinuje filmy :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ja miałem ich rakiety.Tutaj jest niestety tylko 1 film bo drugi link już wygasł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Yupi. Załatwiłem wszystkie filmy baterii amatorskich z Arki. I może także profesjonalnych. Wszystkie filmy jakby co pojawią się na moim kanale YouTube PF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 witam mialem juz wiele produktow z tej firmy i wszytkie mnie zaskoczyly tylko wyrzutni nie mialem super mpi ze dasz filmy P.S taki temat juz byl tylko zostal usuniety http://www.fajerwerki.webd.pl/forum/viewtopic.php?t=2125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 ja bede miał mozdzierz tej firmy. bede dobry i wrzuce film z wystrzałami do neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Po obejrzeniu teraz filmów ich produktów po prostu zaniemówiłem :lol: Rakiety to po prostu cuda (jak szelki , są nawet 4 stopniowe - czyli 4 wybuchy z jednej rakiety), nie wspomnę już o bateriach. (szczególnie mają piękne W i V shape) Filmy będę zamieszczał mniej więcej pod koniec września.Dla tej firmy daję 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi