witek 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Symbol: P5601Nazwa: linia EXCLUSIVECena: 60złZdjęcie - http://superpower.pl/catalog_images/547.gifFilm - na stronie producenta http://superpower.pl/?page=3&cat=28#Standardowa 19 strzałowa bateria bardzo ładnie wykonana i z bardzo dobrym efektem: Blue Tail Red Wave With White StrobeGreen Tail Green Wave With White StrobeRed Tail Red Dahlia With White StrobeGreen Tail Brocade CrownThe Last Three Shots Rising Togetherefekt spisany z samej baterii. Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mój film - Bardzo dobra 19-strzałowa wyrzutnia. Cena jak najbardziej do zaakceptowania, przyzwoite efekty i na końcu piękny złoty finał. Cytuj
greg 0 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Z całej serii Exclusive ta kostka najbardziej mi się spodobała głównie ze względu na finał i dobry efekt czerwonych i zielonych fal.Na żywo była bardzo ładna a finał w postaci złotego deszczu był piękny.Z rok postaram się kupić inną baterię z tej serii.Polecam bo za 60zł jest to bardzo opłacalna kostka. Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 13 Stycznia 2011 czerwonych i zielonych fal Efekt który nazwałeś "falami" w poprawnym znaczeniu nazywa się palmy Co co tematu:Po filmie Bartka widać że wyrzutnia miała bardzo duże i rozłożyste efekty, które długo utrzymywały się na niebie.I do tego ten stroboskop - cudo Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Efekt który nazwałeś "falami" w poprawnym znaczeniu nazywa się palmy Co co tematu:Po filmie Bartka widać że wyrzutnia miała bardzo duże i rozłożyste efekty, które długo utrzymywały się na niebie.I do tego ten stroboskop - cudo Wcale,że nie.Wave z angielskiego oznacza falę,więc powiedział dobrze.A nawiązując do wyrzutni to jest naprawdę przepiękna i jej efekty naprawdę mi się spodobały,więc postaram się ją zakupic Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Wave z angielskiego oznacza falę San już nie wiem Wielu userów na forum nazywają ten efekt palmami... Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 13 Stycznia 2011 San już nie wiem Wielu userów na forum nazywają ten efekt palmami... Nie ma w tej wyrzutni efektu palmy. Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Wave to fala , palms to palmy i na filmie widać piękny efekty w stylu fali a nie rozłożystych palm. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Patrząc na film mogę wnioskować że to piękna kostka importera SP, lecz 60 zł to sporo jak na 19 sh lecz takie są 30mm to nie 20 mm Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi