Ron 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Symbol: P9803Nazwa: JadeCena: 45 PLNZdjęcie: http://www.speed-fajerwerki.pl/produkty.ph...iety&id=290Opis: Zestaw 14 rakiet. Opis efektów: trzeszczące gwiazdy + czerwone i zielone peonie + złote błyski + srebrne błyszczące purpurowe fale + złote i czerwone fale.Co myślicie o tych rakietkach, wyglądają na dość pokaźne a cena jest cudowna. Może ktoś z was je miał ? Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 17 Września 2008 Witam Dzisiaj bylem w sklepie z fajerwerkami i widzialem te rakiety bardzo sie zawiodlem te najwieksze sa troche wieksze od rakiet Voo doo :neutral: a wiec efekt tez nie bedzie ciekawy moim zdaniem film moze zalatwie o ile bedzie na plycie komety a jak nie bedzie to trudno Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 2 Października 2010 Ja sie na tych rakietach nie zawiodłem,miały spore efekty i dość silny odrzut podczas startu. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 11 Grudnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=LfbROSg55M42 rakietki z tego zestawu.Red Wave ze względu na połamany kijek nie poleciała w górę. Cytuj
Karlicz3k 0 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Mialem te rakiety na sylwestrze rok temu i powiem tak: za wysoko leca przez co efek jest nie do konca satysfakcjonujacy. Ale te 4 najmniejsze wymiataja Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Jak za 34 zł Kometa wypuściła dobre rakiety nie ma co narzekać.Ale rakiety to rakiety są słabe lepiej kupować szelki albo bombki 2 cale. Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 W tych duzych zestawach przewaznie te najmniejsze maja najlepszy efekt... Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Często tak bywa,te małe rakiety najlepsze. Odpalałem 3 rakietki 2 Duże i 1 średnią (Red Wave) i Purple Wave Golden Glitter i przyznam że są nawet nawet efekty najgorsze są w tych średnich. Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 4 Listopada 2012 Rakiety nigdy nie będą miały dobrego efektu.Moim zdaniem najlepiej kupować np tanie rakiety JR-4 do zabawy i nimi strzelać, bo ten zestaw pod względem efektów jest kompletnie nie opłacalny. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 6 Listopada 2012 Dobre rakiety dla miłośników rakiet ale ja bym zabrał Absoluty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi