firawerkoman 7 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Nie wiem którą wybrać, może miał ktoś z Was i powie mi jak to wygląda w realu, bo na filmie obie są ładne. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ja miałem obydwie i zdecydowanie lepiej wypadła JW56. Efekty dotykały aż ziemi :grin: Po prostu jest piękna i to ją bierz Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zdecydowanie jw59 !!!Widziałem w akcji obydwie - jw56 opada do samej ziemi , ale jw59 robi tyle zamieszania (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) , że nikt z widzów nie oderwie od niej uwagi !!!Całe niebo w craclingu , a huku jak jak z "milionów" korsarzy !!! Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 to gdzie widziałeś JW56 jak miałeś w stuffie tylko JW59 :lol: Nie słuchaj Firemana :grin: JW56 wymiata i w dodatku kilka kolorów a nie tylko crackling i crackling Cytuj
0 mate 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Szczerze? Wziąłbym Jw59 Bardziej Przypadła Mi Do Gustu Niż JW56 :grin: o Wiele Większe Rozpryski i Bardzo ładny Cracling :lol: Cytuj
Pytanie
firawerkoman 7
Nie wiem którą wybrać, może miał ktoś z Was i powie mi jak to wygląda w realu, bo na filmie obie są ładne.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi