firawerkoman 7 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Chcę zostać pirotechnikiem, ale za bardzo nie wiem jak do tego podejść tzn. jakie trzeba mieć wykształcenie, jakie ukończyć studia itp itd. Więc pytam Was co trzeba zrobić?? Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Na tym forum sie duzo nie dowiesz zapraszam cie na to forum http://www.spw.org.pl/forum/tam pisze wiele rzeczy o tym a po drugie na wszytkie pytanie odpowie ci pan zbigniew :razz: :mrgreen: Cytuj
0 Nostra 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 W wieku 14 lat myślisz o tym? masz na to jeszcze 4-5 lat...Ale ogólnie to idą 2 drogi, pierwsza to studia chemiczne (konkretnie materiały wybuchowe), a druga to jak masz kasę, czyli kursy, szkolenia i takie tam bzdety...kameleon, żal mi d*pę ściska jak zawalasz tamte forum takimi lamerskimi pytaniami, tam ludzie się dowiaduję m.in o przepisach a Ty jak zmierzyć średnicę rury. Zapytaj tutaj, czy tam mnie na pw lub kogoś innego lepiej... Cytuj
Pytanie
firawerkoman 7
Chcę zostać pirotechnikiem, ale za bardzo nie wiem jak do tego podejść tzn. jakie trzeba mieć wykształcenie, jakie ukończyć studia itp itd. Więc pytam Was co trzeba zrobić??
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi