RaphIII 0 Opublikowano 13 Września 2010 ja zamówiłem sobie parę paczek chyba 6 za 2.99 chyba z fm za 20 sztuk. Do zabawy się nadadzą. Nie spodziewam się niczego wielkiego Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 5 Listopada 2010 coś jak by FP3 xd, ale nie to samo huk dużo słabszy ogólnie słabo już wypadają żuki podoba mi się ich fontanna na początku Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Super petardy moim zdaniem najlepsze pod względem:1.Efekt2.Cena3.Huk Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Super petardy moim zdaniem najlepsze pod względem:1.Efekt2.Cena3.Huk Zartujesz? Cytuj
Kubaguzik 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Wczoraj jak puszczalem pare sztuk to byly bardzo fajne, na początku trochę czekania, później fajne światełko i bum Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zartujesz? a znajdziesz lepsze petardy 6 sztuk za 1.50? wg mnie bardzo dobre,najlepsze petardy hukowe w tej cenie :lol: Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 25 Grudnia 2010 a znajdziesz lepsze petardy 6 sztuk za 1.50? wg mnie bardzo dobre,najlepsze petardy hukowe w tej cenie :lol: Za 1.7 moge miec 12 sztuk K0204, ktore sa silniejsze od zukow. Cytuj
Nowatek 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 moje tez były bez fontanny ... a o huku nie bede nic mówił ... dno Cytuj
PachoL.x 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 To oplaca sie je kupowac czy nie ? Wasze odpowiedzi sa tak zroznicowane ze juz nie wiem co o nich sadzic bo sam osobiscie nigdy ich nie mialem. Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 25 Grudnia 2010 moje tez były bez fontanny ... a o huku nie bede nic mówił ... dno Nie będę już dziś nagrywał. Ale zobaczysz czy takie dno jak nagram Żuka vs fp3s. Cytuj
Kubaguzik 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Miałem dziś iść i nagrać właśnie parę sztuk jednak z powodu Kevina w Polsacie wystąpiły pewne bardzo ciężkie do pokonania przeszkody. Możliwe, ze jutro je nagram i udowodnię Wam jakie to bardzo fajowe petardy i zwrócę honor dla KOMETY! Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 To oplaca sie je kupowac czy nie ? Wasze odpowiedzi sa tak zroznicowane ze juz nie wiem co o nich sadzic bo sam osobiscie nigdy ich nie mialem. bierz je! bardzo dobre petardy huk taki sam jak w FP10 http://www.youtube.com/watch?v=rcNU6wgsX3I Cytuj
Kubaguzik 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Mam dwa filmiki, jednak daje tylko jeden narazie http://www.youtube.com/watch?v=2m7WVJ7FwnYNa drugim jest wiekszy hukps: ogólnie oryginalnie jest owiele lepszy efekt(światła i huku), nagrywałem telefonem Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Mam dwa filmiki, jednak daje tylko jeden narazie http://www.youtube.com/watch?v=2m7WVJ7FwnYNa drugim jest wiekszy huk Pamiętajmy,że film nie odwzorowuje rzeczywistego huku,tylko idiota kieruje sie opiniami petard hukowych ogldajac film na yt. <_< Cytuj
Kubaguzik 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Pamiętajmy,że film nie odwzorowuje rzeczywistego huku,tylko idiota kieruje sie opiniami petard hukowych ogldajac film na yt. <_< No nie tylko idioci, zresztą napisałem, ze jest owiele lepszy, wiadomo, ze nie mam bardzo dobrego specjalistycznego sprzętu(jak większość) i nie mogę tego nagrać jak w orginale jednak mogę pokazać o co chodzi z petarda chociaż trochę. Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 No nie tylko idioci, zresztą napisałem, ze jest owiele lepszy, wiadomo, ze nie mam bardzo dobrego specjalistycznego sprzętu(jak większość) i nie mogę tego nagrać jak w orginale jednak mogę pokazać o co chodzi z petarda chociaż trochę. to lepiej nic nie nagrywaj jak masz zamiar tak nagrywać Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zuk nie jest zadna nadzwyczajna petarda. Jest wiele lepszych i oplacalniejszych o niej. Mialem je juz kilka razy. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zuk nie jest zadna nadzwyczajna petarda. Jest wiele lepszych i oplacalniejszych o niej. Żuk jest wyjątkowy patrząc na cenę i ilość jaką za nią dostaniemy a także dobry efekt samego produktu. Huk mają naprawdę przyzwoity jak na takie maleństwa. Tyle mogę powiedzieć, polecam ten artykuł. Za taką cenę trudno chcieć więcej. :rolleyes: Jak nie wierzycie to spytajcie się vela. Też miałem opory co do Żuków, odpaliłem pierwszy i zmieniłem zdanie. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Co do żuków zawsze nimi strzelałem jak nie wiedziałem nic o świecie :lol:U mnie paczka żuków 10 zł hahaha, żałuje że nie zamówiłem na fm Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Żuk jest wyjątkowy patrząc na cenę i ilość jaką za nią dostaniemy a także dobry efekt samego produktu. Huk mają naprawdę przyzwoity jak na takie maleństwa. Tyle mogę powiedzieć, polecam ten artykuł. Za taką cenę trudno chcieć więcej. :rolleyes: Jak nie wierzycie to spytajcie się vela. Też miałem opory co do Żuków, odpaliłem pierwszy i zmieniłem zdanie. Moje zuki strzelaly bardzo slabo jak na swoja cene, dlatego takie moje zdanie. Cytuj
JW408 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 No a u mnie po 7 zł ale można pobawić się troszkę przed wieczorem Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 kupiłem ostatnio 2 paczki na speedzie i się nie zawiodłem.20 już wystrzelone, a w drodzie jeszcze jedna paczka. Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 6 Września 2012 Dobre petardy lecz zawiodłem się na nich jak otrzymałem 5 paczek po 20 sztuk z fm. Zacznijmy od tego że kolega kupuje w jakimś markecie/spożywczym żuki pakowane po 6 sztuk.Teraz porównam wam to co ja kupiłem a to co on:moje miały słabszy huk i flarę, posiadały dużo krótszy lont i mniej tej bibułki (ale to mało ważne).Różnica w efekcie była znaczna ale kolega zapłacił za 6 petard 3 zł a ja za 20 6zł Nie wiem czy jakość wykonania ma się do opakowania czy roku produkcji (moje były późniejsze - nowsze).Czekam na wasze opinie ja to ma się do tego roku Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jak dla mnie słabiutkie... bardzo się na nich zawiodłem EX1 jest głośniejszy i o wiele bardziej opłacalny do EX2 to nawet nie ma co porównywać miazga ;D(na korzyść EX2) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi