Pioter 9 Opublikowano 14 Września 2008 Symbol: JW71Nazwa: HitOpis: BIAŁE, CZERWONE, ŻÓŁTE, ZIELONE, PURPUROWE I NIEBIESKIEPIWONIE + TRZASKAJĄCE PIWONIE + ZŁOTE KOMETY Z BROKATEMZdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1644Film: - brak - Cena hurtowa: 50 zł.Ilosc strzałów: 190Układ efektu: ICzas: około 40 sek.Ta nietypowa wyrzutnia interesuje mnie od dłuższego czasu i jestem ciekaw jej efektów.Opis jest obiecujący, jeżeli bedzie tak jak w opisie 190 piwoni to czy będą one duże ?Czy ktokolwiek z Was wie coś o tej wyrzutni :?: I czy przede wszystkim opłaca sie zapłacić 50 zł. ? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 14 Września 2008 To są efekty jak zwykłe rzymskie (bez rozprysków) widziałem ja w hipermarkecie. Leciutka i w dodatku małe te rurki. Kompletnie nie polecam :mrgreen: Chyba, że ktoś lubi marnować kasę to niech kupuje :mrgreen: już lepiej 2 sfinxy niż to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi