Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2008 Pokaz Sztucznych Ogni - Pożegnanie Stadionu X-Lecia w Warszawie - 6.09.2008Okazja: Red Bull X Fighters, pożegnanie stadionu X-leciaMiejsce: Warszawa, stadion x-leciaGodzina: ???Wykonawca: Nakaja ArtLink do obejrzenia filmu: http://pl.youtube.com/watch?v=Gj7GQMuEF4s&...feature=related Film ten nie jest od samego początku, tylko troche ucięty, ok. 30 sek.Tutaj jest od początku ale nie do końca :mrgreen: http://pl.youtube.com/watch?v=lHLzpKOdtLY&...feature=relatedOgólnie pokaz mi się podobał, nie było chyba żadnych wyrzutni, ale spodobały mi się bardzo efekty szelek, finał też świetny.Pokaz nie zbyt długi, ale można zrobić i krótki ale bardzo efektowny pokaz.Uważam że było to bardzo ładne pożegnanie Stadionu X-Lecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Cóż można powiedzieć... Piękny pokaz, najprawdopodobniej zorganizowany przez Goldregen.Przepiękne, ogromne efekty i niesamowity finał. A to, że pokaz taki krótki to nic, bo działo się w nim tak dużo, że szok.Żegnaj Stadionie X-lecia...Gdzie ja teraz będę się ubierać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxior 0 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2008 Pokaz ładny,ale nie powalający.Od początku było ciekawie nie było przerw i pustego nieba.efekty były duże i zadawalające.Finał niestety jak dla mnie był nieciekawy :roll: Mogli by sie bardziej postarać :mrgreen: 6/10Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 A mi się ten pokaz baaaaaardzo spodobał. Wiele dużych szelek o bardzo różnorodnych efektach :mrgreen: Cóż tu dużo pisać tak jakby małe wianki ale bez efektów dolnych (było trochę ale to praktycznie nic ) :mrgreen: Moja ocena 9/10 (9 a nie 10 za to, że finał niezbyt im wyszedł. Są lepsze szelki o efekcie brokatu i w dodatku przy tylu szelkach w całym pokazie mogli na finał dać więcej) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Małe sprostowanie... Pokaz organizowała Nakaja Art a nie Goldregen jak podejrzewałem To już jest oficjalne info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Miałem nie komentować tego tematu, ale jednak to uczynię ze względu na post mpi. Po pierwsze masz rację w finale było za mało szelek, po drugie jak znajdziesz ładniejsze szelki 6" w brokacie niż te strzelone Kamuro Iguala to Ci pogratuluję, żadna bc im się nie może równać, co widać na moim filmie z wianków w Krakowie.Moja ocena 9-/10 za kiepski finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Pokaz taki sobie. Patrząc chociażby na pokazy stadium od sound można powiedzieć że stać Nakaję na coś lepszego Mogli bardziej rozłożyć strzelane ładunki w czasie ( chyba że zamawiający chciał pokaz o takim czasie ).Ocenka będzie 8-/10Pozwolę sobie na mały off top Fpshooter, ja pomimo tego że widziałem hiszpańskie szelki tego typu to nie przepadam za nimi. Głównie ze względu na słabo intensywny efekt ( brokat jest i jest bardzo piękny, ale mało widoczny ) i ze względu na cenę. Takie bombki są około 3 x droższe od chińskich 6", więc można byłoby zrobić 3 x większy finał. Ja wolę efekt golden spider. Popatrz np. na finał tego pokazu http://pl.youtube.com/watch?v=-GBAol5DnfgAle to są tylko moje upodobania, więc chyba się na mnie nie obrazisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Każdy ma swój gust jak dla mnie hiszpańskie kamuro rządzą wśród szelek ze złotym brokatem. Golden spider są niezłe, a nawet bardzo dobreale wg mnie na finał najlepsze są włoskie cylindry onebreak octavia albo studaty + palmtree kamuro hiszpańskie, wzbogacone sporą liczbą salutów takie jest moje zdanie, ale każdy ma inny gust. W swoim życiu widziałem finał gdzie w 3s poszło 14 cylindrów 6" + 36 6" BC made in china... i wcale mnie nie powalił. Czytaj wianki 2007 w KRK. W ogóle w Polsce strzela się pokazy z krótkimi finałami, najczęściej jedna sekwencja, jak byłem w Mediolanie pokaz trwał 12 a 2 ostatnie minuty to był szok poszło więcej szelek niż na całych wiankach 2008 w Krk a ostatnia sekwencja zawierała kilkadziesiąt salutów i koło 10 szelek Studata na oko co najmniej 8". A tak ogólnie to na świecie ostatni modne są kolorowe finały a nie złote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi