mpiwowski 182 Opublikowano 21 Września 2008 Mamy nowego importera sztucznych ogni w Polsce. Jest to firma Tomaszek Fireworks. :arrow: http://www.tomaszek.pl/fajerwerki.phpKolejna firma, która sprowadza fajerwerki z Chin. Niestety oferta dość uboga. Poza tym organizują też pokazy sztucznych ogni. Zapytam się ich czy nie mają może filmów swoich produktów. Stawiam 95% szans, że nie mają :mrgreen: Można ich fajerwerki kupować w tym sklepie: http://www.feniks.sklepna5.plPS: Ciekawe też gdzie można kupić ich fajerwerki poza tym sklepem (może tylko w ich hurtowni :mrgreen:)PS2: Firmy nie oceniam bo na razie mało o niej wiem Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 22 Września 2008 Nowy? Rok temu miałem od nich zestaw rakiet. Nie polecam całkowicie, kasa w błoto, dno. Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 22 Września 2008 no tak... oferty zbyt duzej nie maja ale mysle ze z czasem sie rozkreca widac ze jakas mniejsza firemka Cytuj
Krystianek 0 Opublikowano 22 Września 2008 Firma Tomaszek znajduje się w Częstochowie na ul.Dmowskiego. Oferują różnego rodzaju sztuczne ognie poczynając od Jorge, a kończąc na produktach Tomaszka. Hurtownia jest otwarta cało rocznie. Oferuje także zakup okularów przeciwsłonecznych oraz zniczy.P.S. Jakieś pytania odnośnie tej firmy proszę na PW lub Gadu-Gadu. Cytuj
p2008 0 Opublikowano 23 Września 2008 Pooglądałem sobie foty ich wyrzutni i te duże torciki to mają jakiś dziwny ten lont, dodam że były to 1.4G, taki w czerwonej otulinie, chyba że to visco obwinięty czy jakieś zabezpieczenie, żeby się przez przypadek nie zapaliło. Ale wygląda jak quick (Nakaja przy szelkach też miała takie czerwone papierowe lonty) :mrgreen: . Cytuj
DragsteR. 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Co jak co, ale rakiety z tego co widzę prezentują się super. Poligrafia i wygląd zachęcają do zakupu, ale nie wiadomo co z efektem. Niestety nie znalazłem jakiegokolwiek filmu. Cytuj
tomek19680 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 może nie mają dobrych produktów ale są mili dla klienta , napisałem do nich czy byłoby można dostać na maila filmy ich produktów , odpowiedzieli że wyślą mi płytkę z efektami ich produktów , może dodam filmy tych efektów na youtube Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi