Matti 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 U mnei niby teraz przysypało z 1cm ale jutro to pewnie juz nic nie bedzie oby tylkow sylwka bylo chociaz ze 3cm. Cytuj
DicK 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 a u mnie śnieg pada cały czas i nie przestaje , mam nadzieje że tak będzie padał to sylwka :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
xSound 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 U mnie własnie zaczął padać snieg, jest -1 stopień, ale nie wiem czy ejst się z czego cieszyć. Miejmy nadzieje, żre tak popada cały dzień i ędzie mróz to będe szcześliwy, pozdro Cytuj
Gość marcin2 Opublikowano 29 Grudnia 2006 ja obudzilem sie rano,patrze przez okno a tam ok 2-3 cm sniegu :grin: moze jeszcze popada Cytuj
xSound 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 U mnie nadal pada, modle się, zeby tak zostało do sylwestra, zeby był chociażby mróz bo tyl śniegu co teraz jest, na sylwestra starczy, ale niemiałbym nic przeciwko gdyby napadło więcej. Trzymam kciuki za ten śnieg :grin: Pozdrawiam xSound Cytuj
Matti 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 U mnie dzis tak jak myslalem wszystko sie stopilo i znowu ani grama sniegu Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 29 Grudnia 2006 U mnie dzis tak jak myslalem wszystko sie stopilo i znowu ani grama sniegu u mnie tak samo. Cytuj
xSound 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 U mnie dzis tak jak myslalem wszystko sie stopilo i znowu ani grama sniegu u mnie tak samo. U mnie wzasadzie też, jest 1 stopien +, ale miejmy nadizje, ze do sylwestra jakoś się uchowa Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 A u mnie zaczął padać deszcz i śnieg się rozpuszcza. :cry: :cry: :evil: :evil: Cytuj
DicK 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 A u mnie zaczął padać deszcz i śnieg się rozpuszcza. :cry: :cry: :evil: :evil: współczuje ci Cytuj
K.K. 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 W zeszłym roku miałem złego sylwka.Miałem tylko 4 rakiety wyrzutnia borneo wyrzutnia saturn missles paczke kamikadze i pudełko jakichś petard Cytuj
gg505 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Mój najgorszy ? Jak mnie policja złapała <hahaha> ale dali tylko pouczenie Cytuj
karolexis 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Mój najgorszy był jak miałem 4-5 lat i mama postawiła cirkoblitze na lodzie i poszła rikoszetem w naszą strone.I w zeszłym roku podpałałem petarde na ląt i wybuchła mi w ręce , troche mnie ogłuszyło. Cytuj
heex307 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Mój najgorszy sylwek był jakieś2 lata temu jak dzien przed 31wystrzeliłem takiego slabegorzymskiego ognia z balkony wkogoś samochód i moj tato odpalalwszystkie fajerwerki za mnie. :cry: Cytuj
Krystianek 0 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Umnie jest mało śniegu. Stopniało dużo. Ale sądze, że napada na Sylwestra.[/scroll] Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 A mój będzie w tym roku , chciałem nagrać pokaz cyfrówką , ale kolega ma tylko karte SD 256mb , ale spróbujemy coś wykombinować :mrgreen: Cytuj
witus 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 U mnie jak będzie padał deszcz to nic nie odpalę Wszystko poczeka do kolejnego sylwka - a na kolejnego sylwka dokupię jeszcze więcej i więcej... Cytuj
DicK 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 u mnie jeszcze sie śnieg trzyma ale nie wiem czy wytrzyma do jutra :neutral: :neutral: Cytuj
xSound 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 U mnie też jest troszeczke jescze, pogoda póki co fajna i tak mogla by być w sylwestra, w pogodzie zapowiadają, że u mnie będzie padąc, ale w każdej innej mówi, że będzie słonce w dzień, ja nie wieże w te prognozy, bedzie dobrze Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 30 Grudnia 2006 witus... serio? nic nie odpalisz?! ja bym się zachlastał...btw, daj mi gg na pw Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Ej ludzie sorki,ale całkiem odbiegacie od tematu temat brzmi "Mój najgorszy Sylwester" :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi