kOOmar24 0 Opublikowano 17 Października 2008 podajcie swoje propozycje stuffu za kwote 400zl tylko wyrzutnie! Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 17 Października 2008 :arrow: Macrocosmos 2:arrow: Macrocosmos 1:arrow: BB Uran:arrow: Babel:arrow: Wenus:arrow: Tyrant:arrow: Don t worry be happy:arrow: Pluton:arrow: Condor:arrow: Asteroid:arrow: Samuraj:arrow: Show of Fireworks Jw90:arrow: New Generation 13:arrow: Jw59 Taki ja zamierzam mieć stuff (wyrzutnie) Za to wszystko wychodzi około 360PLN, ja mam cennik ze strony http://www.fajerwerki.gda.pl/prod_menu.htm . Masz tutaj trochę mniejszych na rozkręcenie i parę konkretów. Jak dla mnie to jest najlepszy zestaw wyrzutni Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 17 Października 2008 Koomar a gdzie chcesz kupować. Bo wszędzie są inne ceny. Cytuj
0 kOOmar24 0 Autor Opublikowano 18 Października 2008 coz zamierzam kupowac albo na vmax2 albo fajerwerkimarket.pl takie 2 opcje. [ Dodano: 2008-10-25, 09:29 ]macie jeszcze jakies propozycje? Cytuj
Pytanie
kOOmar24 0
podajcie swoje propozycje stuffu za kwote 400zl tylko wyrzutnie!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi