Mati88 1 Opublikowano 8 Października 2006 Wiadomo oco chodzi.Ja nie polecam(dokładnie nie znam nazwy) takich długich petard z różowa draska,wybuch taki jak korsarz a kosztuje 5gr albo drozej!Ostatnio koledze(nik forum ADRAIN) sprzedawsa wcisnol takich 5 :evil: Cytuj
?uk 0 Opublikowano 9 Października 2006 ja nie polecam petard turbo bo kupiłem 6 a tylko 4 wybuchły Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 9 Października 2006 Ja nie polecam petard szok ze śmieszka 3 sekundy się lont nie pali a wyglada na gruby i dlugi a jednak Cytuj
Zorro 0 Opublikowano 26 Listopada 2006 Ja nie polecam petard szok ze śmieszka 3 sekundy się lont nie pali a wyglada na gruby i dlugi a jednak ja sie z tobo nie zgadzam kupiłem na odpuscie i wiesz jak daje jak niezła tetarda a kosztuje asz 80gr Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 26 Listopada 2006 Ja nie polecam "Super Petardy" k204 z Hestii - niby duża petarda, a wybuch malutki (cena 8 zł za 50 szt) oraz "Magnum Petardy" k203 również z Hestii - dosyć długa, a mała cytrynka głośniej wali. k203 - http://www.pirotechnika.pl/FAJ/k0203.gifk204 - http://www.pirotechnika.pl/FAJ/k0204.gifI uważajcie bo są dwa rodzaje "Super Petard" jedne to te hukowe których nie polecam, a drugie to bardzo głośne a do tego z świstem i efektem Super Petardy he0022. he0022 - http://www.pirotechnika.pl/FAJ/HE0022.GIF Cytuj
Jaworz 0 Opublikowano 26 Listopada 2006 Ja nie polecam z Hestii Super Piccolo bo z nich zawsze siarka odpada :???: Cytuj
?uk 2 0 Opublikowano 27 Listopada 2006 bede powtarzał to do usranej smierci najgorszą petarda jest turbo na 6 4 wybuchły i nie jest taka głośna wole zuk jest odniej o dużo lepszy Cytuj
toby 0 Opublikowano 27 Listopada 2006 Turbo to nędza jak niewiem ! kupilem ja i wybuchla cos jak k0205 syf jak nie wiem ! zreszta nie lubie firmy kometa ! Cytuj
Leszel 0 Opublikowano 4 Grudnia 2006 A ja nie polecam Wirujacej Petardy z Jorge (znanej też pod nazwą JC01B), miała być wirująca a nawet odpalana z lodu puszcza troszkę iskierek i wybucha porównywalnie do Ko201, nie wspominając już o tym ze jest dużo droższa... Cytuj
pawcio 1 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ja nie polecam widow maker bo nie raz jest krutka fontanna a nieraz nie Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ja też jak mój poprzednik nie polecam Window Makerów na 12 tych petard tylko przy jednej miałem fontannę, gwizd i huk. przy kolejnych 5 miałem tylko gwizd i huk a przy pozostałych nic. Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 4 Grudnia 2006 A nie mieliście Window Markerów z Tropica ? One czaszmi nie wybuchają i nie mają fontanny !! Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ja to bym się zapytał kto nie miał...Moim zdaniem najlepsze petardy na świecie :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
Leszel 0 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ja mialem Widow Makery z Tropica (widow a window to duża różnica ). Kupilem kiedys 30, i az 28 miało wszyskie wymagane efekty tzn fontannę, gwizd i huk. Tylko dwa były do niczego (od jednego odleciała siarka i sie nie dało odpalić, drugi niewypał) Cytuj
Taifuner 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 ja nie polecam sczegolnie korsarzy (tych zoltych) kompletny badziew a pozatym plowa to niewypaly :oops: Cytuj
MACIOMON 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ja nie polecam Picolaków z Hestii. Łamią się a efekt o polowe cichszy niz w Piccolo z Jorge na prawde ! Cytuj
siwek 0 Opublikowano 18 Grudnia 2006 ej mam sprawe na hesti niema ceny ja mozna zobaczuci ceny pisz na gg 9578162 albo na emal sularz1@o2.pl : : : Cytuj
Bitels 0 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ja nie polecam takich petard które kupiłem w Lidlu.Nosiły nazwe "Petarda średnia" było ich 100 za 6 zł. więc się skusiłem.Wybuch słaby.Po wybuchu patrze na ziemie....a tam pół petardy leży.Petarda wygląda na dużą ale tylko jej połowa wybucha :oops: Cytuj
corni1991 0 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Bitels żal to czytac co napisałeś nawet najmniejszy picolo po wybuchu rozrywany jest na dwie części ;/ Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 23 Grudnia 2006 rowniez je mialem i nie polecam, takze nie plecam z tropica od k0206 do k0208 czesto sa niewypaly :shock: Cytuj
Bitels 0 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Bitels żal to czytac co napisałeś nawet najmniejszy picolo po wybuchu rozrywany jest na dwie części ;/ Zrobie ci zdjęcie jak to wygląda....... Cytuj
roleczek 0 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Kupiłem petarde na lont szok, jedną kupiłem za 25 gr. na sprubunek, jak wybuchła to tak cicho jak k0202 ona jest bardzo słaba. Cytuj
kozaczysko 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Beznadziejne sa jakieś Corsair Piccolo...Miałem 60 a wypaliło może ze 30.. :roll: Cytuj
bogi97 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja nie polecam: Kiedyś spotkałem się z dobrymi podróbkami Korsarzy. Widziałem ich efekt, są beznadziejne. Wogle nie polecam zadnych podróbek Cytuj
mantis 433 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Nie polecam Decybeli. Straszny syfix. Światło trwa może z 2 sekundy. Huk może dobry, ale miałem 4 niewypały na 12. Jeszcze ta wkurzająca bibuła i krótki lont. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi