marcin1197 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja niepolecam achtungów z komety.Bardzo ciche :evil: .kupilem 2 duże i 1 sredniego.1 odpalil(ale cicho wybuchł),a z 2 zrobił się wulkanik :roll: . Cytuj
Saek 1 Opublikowano 1 Stycznia 2007 A ja uważam Achtungi Tropic'a za przewartościowane. 15zł kosztuje 5 sztuk, lepiej kupić 4 sztuki za 8zł K0212 Tropic'a które są o klase głośniejsze od ich Achtunga. Cytuj
Leszel 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 A ja uważam Achtungi Tropic'a za przewartościowane. 15zł kosztuje 5 sztuk, lepiej kupić 4 sztuki za 8zł K0212 Tropic'a które są o klase głośniejsze od ich Achtunga. Zgadzam sie w pełni, K0212 wala dużo głośniej niż Achtungi (Tropic) a przy tym są tańsze, jedyna zaleta achtunga jest to ze ma lont. Cytuj
Matti 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Nie polecam Achtungow z Tropica mialem sporo nei wypalow a te co wypalily to nci szczegolnego. Cytuj
roleczek 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 k0212 są o wiele grubsze i głośniejsze od wszystkich achtungów nawet tego największego na draske którego miałem. k0212 to są naprawdę grube kolosy polecam je. Cytuj
Mazi 0 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja tez nie polecam "PETARDY SREDNIEJ" starasznie slaby huk to by bylo zbyt piekne jakby 100 mocnych petard kosztowalo 6 zl Cytuj
?uk 2 0 Opublikowano 2 Stycznia 2007 najgorszymi petardami sa achtungi z komety i turbo są niebezpieczne i mają słaby wybuch Cytuj
toby 0 Opublikowano 2 Stycznia 2007 stalo mu sie cos ? Wybuchla z powodu zlego uzytkowania ? Czy byla zle zrobiona .///A tak pozatym to nie kupujcie turbo z komety !!!!!!!!! Polowa niewypaly !!!!!!!!!!!!!!!!a huk jak pierd ! Cytuj
Jacekhammer 0 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Ja osobiście nie polecam V-Power .Słabe i żle się je zapala Cytuj
K.K. 0 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Ja odradzam mini piccolo z firmy Svea.Prawie nie da sią ich odpalić(sa na draske). Cytuj
lukaszon 0 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Nie polecam każdego rodzaju lontówek małego kalibru bo są nic nie warte i drogie. Przykładowo mialem piratki wielkości korsarza k0204 z Hestii, a waliły jak co najwyrzej jak k0202. Cytuj
Jacekhammer 0 Opublikowano 5 Stycznia 2007 nie polecam tez duzych achtungow jesli ktos je rozbiera to otrzyma mniej prochu niz z malego achtunga Cytuj
Fear 0 Opublikowano 1 Września 2007 ja osobiście nie polecam "auchtungów" Śmieszka K0208, sprzedawczyni z kiosku mówi na nie "big berta" hehe, dodam, że ja trafiłem na całą paczcke, gdzie po loncie był gips (tak ze 2 cm.) a potem dopiero siarka, nie przechodził przez ten gips lontODRADZAM! Cytuj
Anton 0 Opublikowano 7 Września 2007 Nie polecam ,,super piccolo"" z hesti K0201Are you crazy ? :shock: K0201 z Hesti -- best K0201 : [ Dodano: 2007-09-07, 16:18 ]Petard Concorade z hestii What is it ? You have foto this petards? Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 7 Września 2007 Chyba z 6-letnich u jakiegoś dziadka na jarmarku po 3zł.Hestia ma najlepsze , nigdy prawie nie ma niewypałów i w wodzie wybuchają , w przeciwieństwie do tych z tropica. Cytuj
Dragon 0 Opublikowano 29 Września 2007 to czy w wodzie wybuchają to zależy jak szybko je do tej wody wrzucisz Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 29 Września 2007 o, i tu się nie zgodzę... miałem, niedawno z tropica 2 paczki siarkowców, a, że było mokro to wrzucałem sobie siarkowce ( picollaki ) do wody no i nic... a te z Hestii to wybuchają nawet w wodzie ( wiem bo miałem na poprzednim sylwku ) a najbardziej to nie polecam właśnie siarkowców z Tropica czasami nawet szybko wybuchają, ledwo wyrzucisz a tu już BUUUUM ! :razz: :evil: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 14 Listopada 2007 nie polecam piratek ponieważ bardzo szybko wybuchają tak 3 sekundy po odpaleniu ale huk mi się podoba Cytuj
Urich 0 Opublikowano 15 Listopada 2007 nie polecam piratek ponieważ szybko wybuchają ale efekt super :mrgreen: To to ty wapster nie wiesz ze petardy powinny wybuchac 3 min i miec super efekt?!PS: za to co on juz na tym forum napisal dalbym mu conajmniej zakaz pisania na forum... Cytuj
gojat 0 Opublikowano 25 Listopada 2007 to czy w wodzie wybuchają to zależy jak szybko je do tej wody wrzucisz jak za szybko wrzucałem to nie wybuchały ale jak poczekałem aż nie bedzie płomienia tylko sam dym i jak wrzuciłem to tylko troche jeszcze poczekałem i wybuchło Cytuj
adam 0 Opublikowano 3 Grudnia 2007 nie polecam KO 204 100 sztuk w jednym pudełku , hestia niektóre wybuchają gorzej niż Ko 204 :twisted: :shock: :lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi