Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja niepolecam achtungów z komety.Bardzo ciche :evil: .kupilem 2 duże i 1 sredniego.1 odpalil(ale cicho wybuchł),a z 2 zrobił się wulkanik :roll: .

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ja uważam Achtungi Tropic'a za przewartościowane. 15zł kosztuje 5 sztuk, lepiej kupić 4 sztuki za 8zł K0212 Tropic'a które są o klase głośniejsze od ich Achtunga.

Opublikowano

FP6
Wiele to niewypały.

Opublikowano
A ja uważam Achtungi Tropic'a za przewartościowane. 15zł kosztuje 5 sztuk, lepiej kupić 4 sztuki za 8zł K0212 Tropic'a które są o klase głośniejsze od ich Achtunga.

Zgadzam sie w pełni, K0212 wala dużo głośniej niż Achtungi (Tropic) a przy tym są tańsze, jedyna zaleta achtunga jest to ze ma lont.
Opublikowano

Nie polecam Achtungow z Tropica mialem sporo nei wypalow a te co wypalily to nci szczegolnego.

Opublikowano

k0212 są o wiele grubsze i głośniejsze od wszystkich achtungów nawet tego największego na draske którego miałem. k0212 to są naprawdę grube kolosy polecam je.

Opublikowano

Ja tez nie polecam "PETARDY SREDNIEJ" starasznie slaby huk to by bylo zbyt piekne jakby 100 mocnych petard kosztowalo 6 zl

Opublikowano

najgorszymi petardami sa achtungi z komety i turbo są niebezpieczne i mają słaby wybuch

Opublikowano

3 strzałowka z bazarku wybuchła w kolegi ręce.

Opublikowano

stalo mu sie cos ? Wybuchla z powodu zlego uzytkowania ? Czy byla zle zrobiona .///A tak pozatym to nie kupujcie turbo z komety !!!!!!!!! Polowa niewypaly !!!!!!!!!!!!!!!!a huk jak pierd !

Opublikowano

moim zdaniem te trójstrzłówki nie są takie mocne

Opublikowano

Ja osobiście nie polecam V-Power .Słabe i żle się je zapala

Opublikowano

Ja odradzam mini piccolo z firmy Svea.Prawie nie da sią ich odpalić(sa na draske).

Opublikowano

Nie polecam każdego rodzaju lontówek małego kalibru bo są nic nie warte i drogie. Przykładowo mialem piratki wielkości korsarza k0204 z Hestii, a waliły jak co najwyrzej jak k0202.

Opublikowano

nie polecam tez duzych achtungow jesli ktos je rozbiera to otrzyma mniej prochu niz z malego achtunga :(

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

ja osobiście nie polecam "auchtungów" Śmieszka K0208, sprzedawczyni z kiosku mówi na nie "big berta" hehe, dodam, że ja trafiłem na całą paczcke, gdzie po loncie był gips (tak ze 2 cm.) a potem dopiero siarka, nie przechodził przez ten gips lont
ODRADZAM!

Opublikowano
Nie polecam ,,super piccolo"" z hesti K0201
Are you crazy ? :shock: K0201 z Hesti -- best K0201 :!:

[ Dodano: 2007-09-07, 16:18 ]
Petard Concorade z hestii
What is it ? You have foto this petards?
Opublikowano

Chyba z 6-letnich u jakiegoś dziadka na jarmarku po 3zł.
Hestia ma najlepsze , nigdy prawie nie ma niewypałów i w wodzie wybuchają , w przeciwieństwie do tych z tropica.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

to czy w wodzie wybuchają to zależy jak szybko je do tej wody wrzucisz :wink:

Opublikowano

o, i tu się nie zgodzę... miałem, niedawno z tropica 2 paczki siarkowców, a, że było mokro to wrzucałem sobie siarkowce ( picollaki ) do wody no i nic... a te z Hestii to wybuchają nawet w wodzie ( wiem bo miałem na poprzednim sylwku ) a najbardziej to nie polecam właśnie siarkowców z Tropica czasami nawet szybko wybuchają, ledwo wyrzucisz a tu już BUUUUM ! :razz: :evil:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie polecam piratek ponieważ bardzo szybko wybuchają tak 3 sekundy po odpaleniu ale huk mi się podoba

Opublikowano
nie polecam piratek ponieważ szybko wybuchają ale efekt super :mrgreen:

To to ty wapster nie wiesz ze petardy powinny wybuchac 3 min i miec super efekt?!

PS: za to co on juz na tym forum napisal dalbym mu conajmniej zakaz pisania na forum...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
to czy w wodzie wybuchają to zależy jak szybko je do tej wody wrzucisz :wink:

jak za szybko wrzucałem to nie wybuchały ale jak poczekałem aż nie bedzie płomienia tylko sam dym i jak wrzuciłem to tylko troche jeszcze poczekałem i wybuchło
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie polecam KO 204 100 sztuk w jednym pudełku , hestia niektóre wybuchają gorzej niż Ko 204
:twisted: :shock: :lol: