AEQUS ACHTUNG 0 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Nie polecam ahtungów z komety(małych i dużych) mają bardzo słaby huk i wybuchają po około 4-6 sek. jak dla mnie to zamało jak na ucieczkę na bezpiecznąodległość :shock: :shock: pozdro Cytuj
Gość jack Opublikowano 4 Grudnia 2007 petardy w wodzie wybuchają, musisz poczekać aż poleci pierwszy biały dymek i wrzucamy Co do tematu też nie polecam dużych Achtungów Cytuj
AEQUS ACHTUNG 0 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Cześć nie polecam też achtungów z hestii według mnie są niebezpieczne oraz big tigerów zbytszybko wybuchają :evil: :evil: Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Petard Concorade z hestii What is it ? You have foto this petards? Miałem fotki kiedyś jak pokazywałem w moim stuffie.Są one w zestawie Happy new year prawdopodobnie.I had photo of this firecracker in my stuff 2006-2007 but i lost itThey are in Zestaw xd Happy New Year Cytuj
Tele 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ja Piccolo Corsair z jorga to już z hesti leprze :shock: Kupiłem dzisiaj to tylko co 6 odpalił to taki syf że mi nawet w palcach wybuchł po 3 sekundach : Leży na parapecie ze 20 bo mi się nawet odpalać tego niechce :evil: . Gorszych petard nie miałem . Cytuj
Dako 1 Opublikowano 16 Grudnia 2007 No zdarzają się takie petardy ale u picolasów żadko takie sytuacje są spotykane może z 5niewypałów max na paczkę.Nie polecam achtungów z komety Cytuj
Pawe? pawcio 0 Opublikowano 17 Grudnia 2007 a ja nie polecam Picolo w wszystkich paczkach są nie wypały chociarz jeden niewwypał Cytuj
Szajba_m-ce 0 Opublikowano 17 Grudnia 2007 a ja nie polecam Picolo w wszystkich paczkach są nie wypały chociarz jeden niewwypał Lepiej takich opinii nie pisz ... Bez picollasów to nie ma sylwestra no nie chłopaki Ja osobiście nie polecam petard 3 strzałowych rzadko kiedy wystrzeliwują 3 Cytuj
michalq 0 Opublikowano 17 Grudnia 2007 ja niepolecam 5 strzalowek, nie to ze sa ciche to prawie zawsze wybuchaja 3-4 razy zadko 5 Cytuj
gojat 0 Opublikowano 17 Grudnia 2007 ja nie polecam małych achtungów bo za 30 gr(i to dosłownie )miałem taki sam huk i jeszcze porównywalny do tych petard zielonych z hesti (nie wiem jaki symbol) Cytuj
pawel17 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja nie polecam achtungów z innej firmy niż jorge często nie wypalają. Cytuj
saper 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja nie polecam achtungów z innej firmy niż jorge często nie wypalają. Po 1 to Jorge nie ma achtungów tylko FP8 "petardy cierne".Po 2 to nawet gdyby FP8 nazwać achtungami to i tak mały achtung z Hestii jest lepszy niż FP8. Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja nie polecam... petard XXS "pierdną" kilka razy i gasną, a ciche są jak nie wiem co... :neutral: Cytuj
MlodyZ 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Nie polecam ahtungów z komety(małych i dużych) Tak to prawda.Miałem je w tamtym roku i bardzo się na nich zawiodłem Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 21 Grudnia 2007 Ja nie polecam... petard XXS "pierdną" kilka razy i gasną, a ciche są jak nie wiem co... :neutral: Też ich nie polecam, ale nie za to co ty. Mi jedna wybuchła w łapie od razu po podpaleniu lontu, dziwne :roll:. Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja nie polecam tych karabinków z czerwono-zielonymi petardkami.Nie dość, że słabo umocowane to raz zdarzył się taki przypadek, że jedna wybuchła BEZ odpalania lontu, sama z siebie. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ja natomiast nie polecam petard Zenga. Są supełnie nijakie. Huk bez basu, bez wrażenia, bez niczego. Znacznie lepiej bawiłem się jajami dinozaura niż tymi hukowcami z budowy jak rywale oraz słynna fp3. Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Moim zdaniem China bóller (byller).Gowno niby wielkie a wiecej gliny i papieru niz prochu Cytuj
domin839 2 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Wszystkie petardy Kellera to jedno wielki szwabskie gówno. Cytuj
Jango 0 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ja zawiodłem się na petardach z zestawu Hestii (Super Show). Wielkością przypominały małe achtungi, a wybuchały jak małe pikolaki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi