Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam ahtungów z komety(małych i dużych) mają bardzo słaby huk i
wybuchają po około 4-6 sek. jak dla mnie to zamało jak na ucieczkę na bezpieczną
odległość :shock: :shock:

pozdro :cool:

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość jack
Opublikowano

petardy w wodzie wybuchają, musisz poczekać aż poleci pierwszy biały dymek i wrzucamy :D

Co do tematu też nie polecam dużych Achtungów

Opublikowano

Cześć nie polecam też achtungów z hestii według mnie są niebezpieczne oraz big tigerów zbyt
szybko wybuchają :evil: :evil:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Petard Concorade z hestii
What is it ? You have foto this petards?

Miałem fotki kiedyś jak pokazywałem w moim stuffie.
Są one w zestawie Happy new year prawdopodobnie.
I had photo of this firecracker in my stuff 2006-2007 but i lost it
They are in Zestaw xd Happy New Year
Opublikowano

Ja Piccolo Corsair z jorga to już z hesti leprze :shock: Kupiłem dzisiaj to tylko co 6 odpalił to taki syf że mi nawet w palcach wybuchł po 3 sekundach :!: Leży na parapecie ze 20 bo mi się nawet odpalać tego niechce :evil: . Gorszych petard nie miałem .

Opublikowano

No zdarzają się takie petardy ale u picolasów żadko takie sytuacje są spotykane może z 5niewypałów max na paczkę.
Nie polecam achtungów z komety

Opublikowano

a ja nie polecam Picolo w wszystkich paczkach są nie wypały chociarz jeden niewwypał

Opublikowano
a ja nie polecam Picolo w wszystkich paczkach są nie wypały chociarz jeden niewwypał

Lepiej takich opinii nie pisz ... Bez picollasów to nie ma sylwestra no nie chłopaki :)

Ja osobiście nie polecam petard 3 strzałowych rzadko kiedy wystrzeliwują 3
Opublikowano

ja niepolecam 5 strzalowek, nie to ze sa ciche to prawie zawsze wybuchaja 3-4 razy zadko 5

Opublikowano

ja nie polecam małych achtungów bo za 30 gr(i to dosłownie )miałem taki sam huk i jeszcze porównywalny do tych petard zielonych z hesti (nie wiem jaki symbol)

Gość dan1o
Opublikowano

ja nie polecam achtungów z komety są ciche

Opublikowano

Ja nie polecam achtungów z innej firmy niż jorge często nie wypalają.

Opublikowano
Ja nie polecam achtungów z innej firmy niż jorge często nie wypalają.

Po 1 to Jorge nie ma achtungów tylko FP8 "petardy cierne".Po 2 to nawet gdyby FP8 nazwać achtungami to i tak mały achtung z Hestii jest lepszy niż FP8.
Opublikowano

Juz będe wiedział saper :razz:

Opublikowano

A i tak to jak bym kupował to tylko z Jorge i Hestii

Opublikowano

Ja nie polecam... petard XXS "pierdną" kilka razy i gasną, a ciche są jak nie wiem co... :neutral:

Opublikowano
Nie polecam ahtungów z komety(małych i dużych)

Tak to prawda.Miałem je w tamtym roku i bardzo się na nich zawiodłem :|
Opublikowano
Ja nie polecam... petard XXS "pierdną" kilka razy i gasną, a ciche są jak nie wiem co... :neutral:

Też ich nie polecam, ale nie za to co ty. Mi jedna wybuchła w łapie od razu po podpaleniu lontu, dziwne :roll:.
  • 4 lata później...
Opublikowano

Ja nie polecam tych karabinków z czerwono-zielonymi petardkami.Nie dość, że słabo umocowane to raz zdarzył się taki przypadek, że jedna wybuchła BEZ odpalania lontu, sama z siebie.

Opublikowano

Ja natomiast nie polecam petard Zenga. Są supełnie nijakie. Huk bez basu, bez wrażenia, bez niczego. Znacznie lepiej bawiłem się jajami dinozaura niż tymi hukowcami z budowy jak rywale oraz słynna fp3.

Opublikowano

kompletna kicha to Mega Jumbo a raczej Srambo !!

Opublikowano

Moim zdaniem China bóller (byller).Gowno niby wielkie a wiecej gliny i papieru niz prochu

Opublikowano

Wszystkie petardy Kellera to jedno wielki szwabskie gówno.

Opublikowano

jak dla mnie to te piraty co są w zestawach hesti.

Opublikowano

Ja zawiodłem się na petardach z zestawu Hestii (Super Show). Wielkością przypominały małe achtungi, a wybuchały jak małe pikolaki :dry: