Skocz do zawartości
  • 0

Cudak Battery vs. Dont Worry Be Happy...

Pytanie

Opublikowano

Piszcie co o tym sądzicie, z racji trochę ograniczonych funduszy w tym roku, zacząłem już odkładać kasę, a mogę sobie pozwolić na jedną z nich, cena hurtowa jest taka sama, a filmiki filmikami, bo na żywo troszku inaczej... Z góry dzięki za porady.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Zdecydowanie wybrał bym cudak battery. O wiele lepsze efekty, większe efekty i ogólnie efektowniejsza.

Don't kompletnie odpada. Nie wiem czemu go aż 3 razy kupiłem. I już nigdy go raczej nie będę miał w swoim stuffie. Słabe efekty i tyle :wink:

a więc kupuje cudaka

• 0
Opublikowano

A według mnie obie wyrzutnie są świetne(miałem tylko cudaka , ale sądząc po filmach i efektach , wychodzi prawie na to samo) - różnią się praktycznie tylko efektami i minimalnie ceną.
w JW20 bardzo podobają mi się Srebne Wiry , za to Cudak robi więcej zamieszania.
Porównując filmy :

oraz JW25 , wybrałym Dont`a
  • 0
Opublikowano

Wyrzutnie są w podobnym przedziale cenowym i dlatego sobie dorównują.
Po tych filmach od Jorge, Don't wydaje się jakby miał nieco większe efekty od Cudaka, lecz Cudaka miałem na 07/08 i postaram się mieć w tym roku bo na żywo jest świetny i efekty są o wiele większe i lepsze niż na filmie, lecz jak bym miał możliwość kupienia Don'ta również bym go wziął.
Cudak wygrywa u mnie bo nie widziałem Don'ta na żywo.

• 0
Opublikowano

Sesek, słuchaj się kogoś kto miał 2 wyrzutnie i miał porównaniu ze żywo czyli mpiwowskiego.
Bierz Cudaka. Już po filmie widać super efekty i dużą intensywność strzelania ( szczególnie finał ).
Mi w tej wyrzutni szczególnie spodobały się małe palemki.
Wybierz cudaka, chociaż gdybyś wziął dont'a pewnie też byś się nie zawiódł.

• 0
Opublikowano

Dzięki, też obstawiałem na cudaka, ale się chciałem upewnić od bardziej doświadczonych...