Sasek62 0 Opublikowano 19 Października 2008 Piszcie co o tym sądzicie, z racji trochę ograniczonych funduszy w tym roku, zacząłem już odkładać kasę, a mogę sobie pozwolić na jedną z nich, cena hurtowa jest taka sama, a filmiki filmikami, bo na żywo troszku inaczej... Z góry dzięki za porady. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 19 Października 2008 Zdecydowanie wybrał bym cudak battery. O wiele lepsze efekty, większe efekty i ogólnie efektowniejsza. Don't kompletnie odpada. Nie wiem czemu go aż 3 razy kupiłem. I już nigdy go raczej nie będę miał w swoim stuffie. Słabe efekty i tyle a więc kupuje cudaka Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 19 Października 2008 A według mnie obie wyrzutnie są świetne(miałem tylko cudaka , ale sądząc po filmach i efektach , wychodzi prawie na to samo) - różnią się praktycznie tylko efektami i minimalnie ceną.w JW20 bardzo podobają mi się Srebne Wiry , za to Cudak robi więcej zamieszania.Porównując filmy : oraz JW25 , wybrałym Dont`a Cytuj
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 19 Października 2008 Wyrzutnie są w podobnym przedziale cenowym i dlatego sobie dorównują.Po tych filmach od Jorge, Don't wydaje się jakby miał nieco większe efekty od Cudaka, lecz Cudaka miałem na 07/08 i postaram się mieć w tym roku bo na żywo jest świetny i efekty są o wiele większe i lepsze niż na filmie, lecz jak bym miał możliwość kupienia Don'ta również bym go wziął.Cudak wygrywa u mnie bo nie widziałem Don'ta na żywo. Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 19 Października 2008 Sesek, słuchaj się kogoś kto miał 2 wyrzutnie i miał porównaniu ze żywo czyli mpiwowskiego.Bierz Cudaka. Już po filmie widać super efekty i dużą intensywność strzelania ( szczególnie finał ).Mi w tej wyrzutni szczególnie spodobały się małe palemki.Wybierz cudaka, chociaż gdybyś wziął dont'a pewnie też byś się nie zawiódł. Cytuj
0 Sasek62 0 Autor Opublikowano 19 Października 2008 Dzięki, też obstawiałem na cudaka, ale się chciałem upewnić od bardziej doświadczonych... Cytuj
Pytanie
Sasek62 0
Piszcie co o tym sądzicie, z racji trochę ograniczonych funduszy w tym roku, zacząłem już odkładać kasę, a mogę sobie pozwolić na jedną z nich, cena hurtowa jest taka sama, a filmiki filmikami, bo na żywo troszku inaczej... Z góry dzięki za porady.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi