kOOmar24 0 Opublikowano 19 Października 2008 Co sądzicie o końcu świata? w ktorym roku nastapi? czy tak ja wszyscy mowia w 2012 roku? Wg mnie to wszystko to tylko sciema bo czytalem gdzies ze wizje nostradamusa koncza sie na roku grubo ponad 3000. Co wy na to? :?: Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 19 Października 2008 Koniec świata nastąpi jak Słońce zamieni się w supernową.To tyle. Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 20 Października 2008 Koniec świata nastąpi jak Słońce zamieni się w supernową.To tyle. Własnie. Straszyli ludzi że w 2000 roku bedzie koniec swiata. I było? NIE! Cytuj
michalq 0 Opublikowano 20 Października 2008 ja myśle ze wszystkie te neostradamusy i tym podobni wariaci mieli te swoje wizje w skutek jakiejs choroby mozgu. Wg. mnie koniec świata moze nastapic tylko z dwoch powodow:1. Kiedy wielkie mocarstwa swiata zaczna bawic sie wielkimi fajerworksami typu: bomba atomowa2. Gdy w jądrze słońca ilość wodoru spadnie do punktu krytycznego czego skutkiem bedzie to ze słonce zamieni sie w czerwonego niszczyciela i pochłonie wiekszosc planet naszego ukladu. Cytuj
Pawlak 0 Opublikowano 20 Października 2008 2. Gdy w jądrze słońca ilość wodoru spadnie do punktu krytycznego czego skutkiem bedzie to ze słonce zamieni sie w czerwonego niszczyciela i pochłonie wiekszosc planet naszego ukladu. Nie większość tylko 2 pierwsze planety (Merkury i Wenus) a ziemia znajdzie się w jego atmosferze czego skutkiem będzie że cała woda wyparuje ,a powierzchnia się stopi Koniec świata nastąpi według mnie kiedy ludzie zaśmiecą się na śmierć (np za dużo CO2)Albo przez słońce jak wspomniano wyżej. Na pewno nie w 2012 roku i nie przez następne 2000lat :razz: Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 20 Października 2008 A jeśli Ziemia pod wpływem zmienionej grawitacji Słońca przesunie się na orbitę Marsa to trzeba będzie niestety ten koniec świata przełożyć.No ale mamy już 600 000 lat opóźnienia w przebiegunowaniu pola magnetycznego naszej planety.To będzie wyglądać jak... kto oglądał film "Jądro Ziemi"? :lol: Cytuj
kOOmar24 0 Autor Opublikowano 20 Października 2008 ogladalem kiedys taki program i mowili ze ksiezyc coraz bardziej sie oddala od ziemi a bieguny ziemi nieznacznie sie odwracaja a jak ksiezyc oddali sie za daleko to ziemia wypadnie z orbity i d*pa blada. a co do bomb atomowych to jak powiedzial moj ziomek to juz niedlugo w kazdego sylwka ludzie beda dazyc do tego kto zrobi wiekszego i ladniejszego grzyba na niebie. :twisted: Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 20 Października 2008 Podczas zimnej wojny 2 supermocarstwa miały tyle bomb atomowych, że mogły unicestwić życie na Ziemi 20 razy...I jeszcze żyjemy :lol: Cytuj
kOOmar24 0 Autor Opublikowano 21 Października 2008 teraz jest podobnie. myslisz ze dlaczego USA trzyma sztame z Iranem. Iran sie nie boi nikogo i mimo zakazu i tak robia sobie bombki bo im nikt nie podskoczy. Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 8 Listopada 2008 a dala mnie koniec świata będzie wtedy kiedy umrę i tyle co mnie będzie reszta obchodzić czyż nie koledzy Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 A jak 1/10 stuffu mpiwowskiego odpali w ciężarówce dostawczej to co?!WSZYSCY ZGINIEMY!! Cytuj
Gość Felix Opublikowano 9 Listopada 2008 A jak 1/10 stuffu mpiwowskiego odpali w ciężarówce dostawczej to co?!WSZYSCY ZGINIEMY!! Zastanawiam się czy wy w ten sposób żartujecie czy chcecie mu się podlizać ? :lol:Jak będzie koniec świata to będzie dobrze ;] nie o to chodzi że jestem jakieś emo albo że mi sie nie chce żyć ale ... długo pisać No i według mnie koniec świata będzie raczej w winny ludzi którzy wiadomo co robią ze środowiskiem Cytuj
Gość Felix Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja tez go nie lubię Zaraz pewnie te posty usunie...Tutaj kilka zabawnych stron: :arrow: http://www.orion2012.pl/ :arrow: http://astro.eco.pl/przepowiednie.html :arrow: http://hotnews.pl/artnauka-221.html Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 szkoda gadać o tym końcu świata no coments a te stronki to totalna bujda ehhe Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgadzam się z powyższym postem pirotechniki syf kiła i mogiła :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
Darkossi 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Będzie koniec świata... ale nie w 2012 roku... to jakoś tak zaszybko... Cytuj
Marian 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Będzie w 2099 bo wtedy się kończy kalendarz windows :mrgreen: Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ludzie... ale wy się zadręczacie...Będzie to będzie, jeśli będziemy o tym myśleć, zamywać się to sami poumieramy...A prawda jest taka że ten cały koniec świata może i nastąpi ale my napewno przeżyjemy i nasze dzieci i dzieci naszych dzieci itd...Nie ma się co martwić.BTW. Może i będzie koniec ale polski jak do 2012 nie zbudujemy kilku stadionów xD Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Wszystko się skończy....ale nie wiemy kiedy to tak jak z prądem xP nie wiemy kiedy odłaczą Cytuj
MacieJ 0 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Nie bardzo w to wierzę . W 2012 to już se sam będę fajerwerki kupował :lol: Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Jak już to koniec naszej cywilizacji :-)Do tego ja w to nie wierze i nie mam zamiaru .. dla mnie koniec będzie jak umrę i mnie potem nic nie będzie obchodziło co się będzie działo na naszej zanieczyszczonej planecie ludzie po prostu sami się wytępią i taka jest prawda. :neutral: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi