Urich 0 Opublikowano 26 Października 2008 Siema all. Mam zamiar zamawiac z http://fajerwerki-korsarz.pl/ fireworksy, i przydałoby się kilka osób na zamówienia. Dlaczego? Dla rabatu. Narazie pisałem do nich, o ile mogliby spuścić cenę, oraz czy będzie dowóz gratis. Ja planuję wydać 300 zł, ale przydałoby się więcej. Jak zapytałem się ich o podwyżki na sylwestra, powiedzieli, że pod koniec, może w połowie, listopada ceny pójdą w górę, więc możnaby zamówić już teraz, ewentualnie poprosić ich o rezerwację. Wszyscy chętni niech tutaj piszą, listę zbieram do 01.11.2008, i jak nie będzie odpowiedniej ilości chętnych to się przedłuży. Narazie piszcie tylko ile chcecie wydać w tym sklepie. Dokładną listę dacie mi na PW, po zamknięciu listy. Pamiętajcie, tylko artukuły z http://fajerwerki-korsarz.pl/ !!
FireMan 0 Opublikowano 26 Października 2008 Po pierwsze :-Jak dostaniesz w sklepie ceny hurtowe(a to cena minimum 2k zł) , to się ciesz - o rabacie lepiej zapomnij , bo to nie hurtownia.Ja być możę będe miał znowu dostęp do hurtowni koło mnie(być możę dlatego , bo jeszcze z nimi nie gadałem).Żeby za dużo nie pisać , będę dzownił do nich w poniedziałek(dokładnie mamuśka zadzwoni) i się wszystkiego dowiem.Pytania , bądź ewentualni chętni(oraz dodatkowe informację) piszcie na PW.
Urich 0 Autor Opublikowano 26 Października 2008 Po pierwsze :-Jak dostaniesz w sklepie ceny hurtowe(a to cena minimum 2k zł) , to się ciesz - o rabacie lepiej zapomnij , bo to nie hurtownia.Ja być możę będe miał znowu dostęp do hurtowni koło mnie(być możę dlatego , bo jeszcze z nimi nie gadałem).Żeby za dużo nie pisać , będę dzownił do nich w poniedziałek(dokładnie mamuśka zadzwoni) i się wszystkiego dowiem.Pytania , bądź ewentualni chętni(oraz dodatkowe informację) piszcie na PW. O dziwo to jest jakiś dziwny sklep, mówili mi, że nawet na sprzedarz detaliczną poniżej 1k dają zniżki. Dla mnie to nie problem. Porównamy ceny z Twojej hurtowni, oraz z tego sklepu, i zobaczymy jak będzie taniej. Jak sie juz czegos dowiesz, to pisz tutaj!
Kamilegionista 0 Opublikowano 26 Października 2008 Ja jeżeli już, to będe kupował jak rok temu z FireManem z tej hurtowni obok niego..
FireMan 0 Opublikowano 26 Października 2008 Gdzie będzie taniej , to ja już wiem :mrgreen: Kupowałem tam roku temu , wraz z grupą kilku userów.Niestety do rabatu brakło nam około 150zł , ale dostaliśmy troche gratisów(podzieliłem to i dałem jakieś rakietki , motylki , petardy)(a ja zniżkę na niektóre produkty).W tym roku startowałbym po rabat około 10%(tylko , że to zakup za około 5k zł), ale wtedy musi się zebrać większa ilość osób.Więcej będe mógł powiedzieć dopiero po telefonie do hurtowni(czy otworzą , jakie są progi rabatowe , termin otwarcia i inne pytania).
Urich 0 Autor Opublikowano 26 Października 2008 No to dzwoń, i zdawaj sprawozdanie. Powiedz mi jescze jaka to jest hurtownia, i czy masz jej cennik, najlepiej w formacie exelowskim. Jak będzie tanio, to możesz na mnie liczyć ^^
FireMan 0 Opublikowano 27 Października 2008 No i zadzwoniłem.Narazie są oni czymś zajęci(siedziba w Zielonej Górze) , a sprzedaż fajerwerków będą prowadzili od 1 Listopada(sam sie w tym nie mogę połapać).Krótko mówiąc , mam do nich dzownic po 1 Listopada.Co do cennika , rok temu , gdy kupowałem u nich(wraz z forumowiczami - Krystiankiem , Felixem , Kamilegionistą) obowiązywał cennik hurtowy Jorge(i prawie na pewno będzie znów tak samo) z tym , że w siedzibie , którą otworzyli koło SCC w Katowicach podane były ceny sklepowe.Ja umawiając sie telefonicznie z centalą w ZG ustaliłem ceny hurtowe(zakup powyżej 1k zł) , a obsługiwał mnie(liczył i podawał produkty) sam kierownik :mrgreen: Jeśli w tym roku znowu otworzą(a jest duża szansa) , wtedy zbiorę userów do wspólnego zakupu(na jeden rachunek).Osoby ze Śląska(okolic Katowic) mogłyby nawet odebrać swój stuff od razu po zakupie(sry , żę piszę troche chaotycznie , ale mnie głowa boli :neutral: ).Jak co piszcie na PW. [ Dodano: 2008-11-10, 15:08 ]Witajcie !Jestem po telefonie z Jorge i dowiedziałem sie kilku rzeczy.Ta hurtownia ma być otwarta na tej samej zasadzie co rok temu w tym samym miejscu.Nie wiem jeszcze za dużo(ten człowiek co to organizuje będzie dostępny w przyszłym tygodniu i jego mam osobiście o wszystko wypytać).Na meile nie odpowiadają , ponieważ są nimi tak zawaleni , że nie są w stanie.Do 18 Listopada będe już widział praktycznie wszystko , ale już zaczne zbierać od teraz osoby chętne do wspólnego kupowania.Oto kilka zasad :1)Minimalna wartość zamównienia to w przybliżenie rozsądnie 200zł(mogą być wyjątki , ale to bez sensu przy kosztach wysyłki , które zaczynają się od 30zł w góre[jeszcze się za tym nie rozglądałem).2)Żeby nie było zamieszania jak w roku poprzednim do 24 Listopada chce mieć gotowe plany , a do 27/28 Listopada pieniądze na koncie (za produkty + wysyłka).Powiem im konkretnie co chce i zaraz po otwarciu hurtowni odbiore , spakuje i wyśle.3)Wysyłka będzie możliwa kurierem(paczka na drugi dzień , lecz drożej) , bądź pocztą , a dla osób ze Śląska , które mają niedaleko mogą od razu po zakupie odebrać swoje zamówienie(to się jeszcze ustali na PW , bądź GG).3)Osoby chętne prosze o wiadomość na PW(musicie być zdecydowani na 100%) :Temat : Nick | HurtowniaTreść :Miasto do jakiego ma być wysłana paczka :Wartość zamówienia :Nr. GG :4)Będzie mi potrzebny również nr. waszej komórki w razie jakichkolwiek pytań , ale o tym później.Co do cen na pewno będą jak w cenniku , rabaty i gratisy nic nie wiem(dopiero będe pytał).Jak macie jakies pytania piszcie na PW , bądź GG 6913778(na początku wyślijcie swój nick z forum).
Gość Felix Opublikowano 10 Listopada 2008 Pysiek, a ja też mam słać PW ? Mam tylko 1200 zł :cry: :neutral:Raz mówisz co innego raz co innego, nie tłumaczysz mi dokładnie wszystkiego :evil:
FireMan 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Mam najnowsze info o hurtowni i cenach Jorge.M.in. ceny już nie pójdą do góry , jedynie maja spaść.Chętnych zbieram do Czwartku tj. 20 Listopada.Reszte info będe miał jutro po godzinie 14.
Kamilegionista 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 W imieniu FireMana proszę abyście w tym temacie napisali pytania które ma zadać FM gdy będzie w hurtowni.Ja tylko chce znać ostateczne (i mam nadzieje że obniżone ) ceny i czy będą rabaty czy gratisy.Pozdro.
firawerkoman 7 Opublikowano 17 Listopada 2008 Ja jak jest z cennikiem tzn. co zrobić z jego brakami np. Extreme B8 i czy wszystkie fajerwerki z cennika będzie można dostać?? Interesują mnie także pytania które postawił Kamilegionista :razz:
FireMan 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 Powiedzieli , że maja pełny magazyn i wszystkie produkty Jorge...Co do gratisów powinny być , a o brakujące poycje sie zapytam :razz:
bobek4322 0 Opublikowano 7 Stycznia 2009 FM - czy w tym roku też będzie możliwe coś takiego? Pytam, bo to będzie moje pierwsze kupowanie przez neta .Pisz do mnie na gg (masz w profilu).
maxior 0 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Mam takie samo pytanie co bobek,ale nie wiem czy ojciec pozwoli bo to w końcu przesyłanie pieniędzy w ciemno....musiałbym miec jakies potwierdzenie,że na 100% nikt mnie nie wykiwa.Na ten rok będe przeznaczał 700-800zł więc mieszcze się w minimum ;]
michalidis 0 Opublikowano 8 Stycznia 2009 wszystko ok nie masz co się bać! Fireman dba o sprawę do samego końca, ale coś wspominał, że za rok nie wie czy będzie brał z tej hurtowni.
maxior 0 Opublikowano 8 Stycznia 2009 wiem ja do Was zaufanie mam tylko,że mój ojciec to taki troche dziwak i bez jakichkolwiek potwierdzeń ani rusz :neutral: .PS.W tej hurtowni mają tylko produkty importera Jorge?PS2.Przed chwila pytałem się matki to by pozwoliła,więc jest nadzieja :grin:
michalidis 0 Opublikowano 8 Stycznia 2009 chłopcze sama nazwa HURTOWNIA JORGE sugeruje, że mają tam tylko i wyłącznie swoje produkty, przecież nie mieli by konkurencji u siebie!Nie wiem czy będziesz miał okazje zamówic za rok gdyż jak już wcześniej powiedziałem fireman nie kupuje w tej hurtowni!
maxior 0 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Dobrze spokojnie chciałem się tylko upewnić,bo lubie kompletować stuff z kilku marek więc się pytam.Po za ty powiedziałes wspominał a nie wyraźnie powiedział,wiec pretensje miej do siebie.Jeśli mógłbym prosic FireMana o odpowiedź czy będzie kupował w tej hurtowni czy tez nie to będe wdzięczny.Jeśli moderator uwaza ten post za Off top prosze usunąć...
FireMan 0 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Co do kupowania(dopiero dzisiaj mogłem wejść na forum) , to jest dużo czasu.Hurtowni na terenie Polski jest cała masa i niektóre mają ceny poniżej hurtowych :mrgreen: W tamtym roku kupowałem bezpośrednio od importera , ale mimo to były(czasami lepsze od orginałów) zamienniki - np. zamiast JW90 , JW87 , któej efekt przebił tą pierwszą.Jeśli mam takie coś zorganizować , będe myślał o tym najwcześniej we wrześniu , bo teraz nie ma sensu zawracać sobie tym głowy.Poza tym hurtownie pod koniec listopada mają prawie maksymalną dostępność towaru i znane są prawie ostateczne ceny.Narazie o tym nie myślę , ale jeśli znajdę dobrą hurtownie(mam kilka na oku) , wtedy pewnie takie wspólne kupowanie znowu zorganizuję.
bobek4322 0 Opublikowano 22 Marca 2009 No ja na przykład byłbym zainteresowany zakupem za 300-500 zł. W końcu w hurtowni taniej :mrgreen: .Tylko musiałbym otrzymać jakieś potwierdzenie (to znaczy mój ojciec, bo by mi nie pozwolił bez niczego takiego).PS. Czytałem o jakichś gratisach, jakie mniej więcej były one w zeszłym roku?
Rekomendowane odpowiedzi