sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 OK. Mam ułozony stuff na Sylwka. Nie wiem czy dobry. Doradzcie!:Wyrzutnie: :arrow: Babel: 15zł :arrow: Mars: 16zł :arrow: Macrocosmos 3: 13zł :arrow: Uran: 20zł :arrow: Cudak Battery: 27zł :arrow: Samuraj: 35zł :arrow: Sfinx: 25zł :arrow: Hot: 8zł :arrow: Artic: 8zł :arrow: (nie wiem jak ona sie nazywa, ale jest po 7zł w Kauflandzie z wulkanem) Efekt cód miód Petardy: :arrow: Karabinek 100strzałowy: 2,5zł :arrow: Jaja Dinozaura: 5zł :arrow: 4x Piccolo: 4złRakiety i zestawy: :arrow: Top Secret: 8zł :arrow: 2x Hong-KongProszę o komentarz :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Wszystko fajnie. Tylko zrób jedna małą zmianę. Urana zamień na JW90 dorzucając kilka złotych. O wiele lepszy efekt uzyskasz :mrgreen: reszta ok tak jak mówiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sewer1412 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Wszystko fajnie. Tylko zrób jedna małą zmianę. Urana zamień na JW90 dorzucając kilka złotych. O wiele lepszy efekt uzyskasz :mrgreen: reszta ok tak jak mówiłem. I tu jest problem. W sklepie w którym chce kupowac nie ma JW90. Szkoda, wielka.PS. Zapomniałem dodac jeszcze moździerz Puma z komety: 20zł (ale ja go będe miał gratis Dogadałem się ze sprzedawca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 No to w takim razie nic nie musisz zmieniać w swoim stuffie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Bardzo dobry stuff. Właściwie nie można się do niczego przyczepić. Mając do dyspozycji tyle kasy pewnie kupiłbym podobne produkty. Nie masz co żałować tej JW90, bo bardzo szybko zlatuje, a uran w sam raz. No i ta Puma to też miła niespodzianka jak za darmo.W jakim sklepie kupujesz? Na fajerwerki korsarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sewer1412 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Nom. Zostałem nawet ekspertem sklepu! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Urich 0 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Noo... Naprwadę świetna lista zakupów. Aż zazdroszczę Ci, że sam takiej rozpiski nie potrafię zrobić! ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sewer1412 0
OK. Mam ułozony stuff na Sylwka. Nie wiem czy dobry. Doradzcie!:
Wyrzutnie:
:arrow: Babel: 15zł
:arrow: Mars: 16zł
:arrow: Macrocosmos 3: 13zł
:arrow: Uran: 20zł
:arrow: Cudak Battery: 27zł
:arrow: Samuraj: 35zł
:arrow: Sfinx: 25zł
:arrow: Hot: 8zł
:arrow: Artic: 8zł
:arrow: (nie wiem jak ona sie nazywa, ale jest po 7zł w Kauflandzie z wulkanem) Efekt cód miód
Petardy:
:arrow: Karabinek 100strzałowy: 2,5zł
:arrow: Jaja Dinozaura: 5zł
:arrow: 4x Piccolo: 4zł
Rakiety i zestawy:
:arrow: Top Secret: 8zł
:arrow: 2x Hong-Kong
Proszę o komentarz :roll:
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi