Janek_92 1 Opublikowano 30 Października 2008 W Sopocie otworzyli przed wakacjami Bomi. Nie byłem tam nigdy przed sylwestrem... Wiecie może jakie mają produkty ? Jakie ceny ? I czy wgl prowadzą sprzedaż artykułów pirotechnicznych . Pzdr. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 30 Października 2008 W necie na tej stronie :arrow: http://www.bomi.pl/Będzie pewnie w grudniu tak mniej więcej w połowie gazetka tego sklepu, która obejmie sylwka. Trzeba będzie sprawdzić w tej gazetce czy w ogóle będą sprzedawać fajerwerki. Póki co trzeba troche poczekać :grin: Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Byłem wczoraj w Bomi w Klifie (Warszawa) i mają tam fajerwerki Super Powera, ceny są w miare dobre. Wybór też jest ok. Cytuj
pepeTARNOW 0 Opublikowano 26 Grudnia 2009 też byłem u siebie w bomi, jakieś rakietki oraz wyrzutnie mars i uranale to było jeszcze przed świętami, przejdę się przed sylwestrem jeszcze :grin: Cytuj
kuzim 0 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Dostałem dzisiaj gazetke z bomi do 24 grudnia, i tam są tylko zimne ognie. Wydaje mi sie ze po 24-tym będą jakieś fajerwerki drobne.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi