papug 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Chciałbym kupić fajerwerki do 100 zł. Chciałbym aby były w nim zawarte rakiety, wyrzutnie(w wiekszości), fontanny, i drobnice. Firmy jakie wchodzą w gre to Dragon Hestia I Kometa. Prosze o jakieś propozycje stuffu. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Urich 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Powiedz jeszcze gdzie chcesz kupować. Hurtownie, sklepy internetowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 papug 0 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 W hurtowniach i zwykłych sklepach. Doradcie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Jeszcze nie wiadomo co będzie w sklepach. Nie wiemy czy wszystkie produkty są dostępne w tej hurtowni i jakie są tam ceny.Więc nawet jak by się wybrało jakiś plan to nie wiadomo ile by kosztował i czy to byłoby w tej hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Urich 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Najlepiej by było, gdybyś kupował w jakimś sklepie internetowym, wtedy moglibyśmy ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 papug 0 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Chciałbym kupić w e-sklepie fajerwerkimarket więc co mi doradzicie najlepiej z firmy Kometa.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Urich 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Dlaczego akurat kometa? Jorge IMO lepszy, a na fajerwerki-korsarz.pl są Jorgowe artykuly bardzo tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 papug 0 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Jakbys mógł mi doradzic to prosze jednak op fajerwerki firmy kometa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Urich 0 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Wyrzutnie:METAL & SONIC - P7001 - 5złSOUL - P7015 - 10,50 złURAN, PLUTON - P7087/P7088 - 25.50 złRazem:41 złFontanny:ETNA - P3033 - 2 złFUDŻI - P3401 - 3.75 złVESUW - P3032 - 5.50 złRazem: 11.25 złRakiety:DIAMANT - P9805 - 56 złDrobnica:nie wiem co chcesz, sam sobie dobierzesz...Bez drobnicy wychodzi 108 zł 25 gr. Jak za dużo, to zrezygnuj z kilku wyrzutni. Co do rakiet, to zamiast się rozdrabniać, to stwierdziłem, że lepiej cały zestaw odrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 papug 0 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Dzięki wielkie za spis napewno z niego skorzystam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BigBear 0 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 SET ROYAL - zestaw: 15 rakiet, 10 fontann, 2 petardy -- cena ok. 75zł. RED METEOR - wyrzutnia 15zł.5xPICOLLO - petardy 1szt. ok 70gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Jednak na fajerwerki market nie ma zestawów innych producentów od Jorge. Więc jedynym produktem z Jorga miałbyś zestaw GOLIAT - JA004 za 38zła resztę produktów dałbym taką:METAL & SONIC - P7001 - 5złJAZZ- P7019 - 10,50złDiamant - 55zł------------------------razem 108,5zł możesz dołożyć sobie jeszcze jeszcze jedną małą wyrzutnie PS: papug ja na twoim miejscu i tak chyba bym wybrał plan Uricha, bo nic dodać nic ująć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
papug 0
Chciałbym kupić fajerwerki do 100 zł. Chciałbym aby były w nim zawarte rakiety, wyrzutnie(w wiekszości), fontanny, i drobnice. Firmy jakie wchodzą w gre to Dragon Hestia I Kometa. Prosze o jakieś propozycje stuffu.
Dzięki i pozdrawiam.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi