papug 0 Opublikowano 3 Listopada 2008 Wyrzutnie:-Iron Spider (Kometa) 16zł x1-Magma(Kometa) 24zł x1-Rugby(Kometa) 27zł x1Rzymskie ognie-Magical Shot(Kometa) 6,80zł x2Rakiety-Saturn(Kometa) 28zł x1Wulkany-Etna(Kometa) 2zł x2-Fudżi(Kometa) 7zł x1Drobnica-Ballet(Kometa) 3,5zł x1-Cyrkoblic(Kometa) 6,5 zł x8-Żuki(Kometa) 2zł x6Czekam na wasze opinie, co sądzicie o tym stuffie. Cytuj
0 MarcelFireWorks 0 Opublikowano 8 Listopada 2008 Według mnie , taki sobie. Ja bym tu dorzucil z jorga troche i jakies petardy z hestiedit mpi Cytuj
0 sewer1412 0 Opublikowano 8 Listopada 2008 Iron zapowiada sie pasnonujaco :razz: Z Komety dorzucił bym jeszcze wyrzutnie Blue Laser i Jazz. Moze znajdziesz jeszcze kase na te 2 wyrzutnie :roll: Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 8 Listopada 2008 Super plan nic bym nie zmienił (powiem ci tylko że kiedyś miałem iron spider i ta wyrzutnia ma tylko wulkan i te 7 strzałów wylatuje naraz tworząc wielką peonie ) :mrgreen: Cytuj
Pytanie
papug 0
Wyrzutnie:
-Iron Spider (Kometa) 16zł x1
-Magma(Kometa) 24zł x1
-Rugby(Kometa) 27zł x1
Rzymskie ognie
-Magical Shot(Kometa) 6,80zł x2
Rakiety
-Saturn(Kometa) 28zł x1
Wulkany
-Etna(Kometa) 2zł x2
-Fudżi(Kometa) 7zł x1
Drobnica
-Ballet(Kometa) 3,5zł x1
-Cyrkoblic(Kometa) 6,5 zł x8
-Żuki(Kometa) 2zł x6
Czekam na wasze opinie, co sądzicie o tym stuffie.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi