Kamilegionista 0 Opublikowano 3 Listopada 2008 Symbol: P5203/P5202Nazwa: Exclusive line Multi ShotCena: 40 zł (kupiłem po promocyjnej - 25 zł)Zdjęcie: http://i42.tinypic.com/2qsw2kw.jpgFilm: http://pl.youtube.com/watch?v=kX-j6WH3MroCiekawa wyrzutnia, którą również kupiłem na wyprzedaży :lol: Na filmie producenta prezentuje się znakomicie, cena promocyjna jest w porządku, to ona zapewne zastąpi mi w tym roku JW90 Mam nadzieje że film będzie... Cytuj
ifar 1 Opublikowano 23 Listopada 2008 Jakość filmu beznadziejna, jak na cenę jakość petardy również do niczego Cytuj
Urich 0 Opublikowano 23 Listopada 2008 za 25 zł bym kupił, ale za 40 zl to juz lepiej jw90.@ifar: wyrzutnia to nie petarda. patarda to cos hukowego, cala reszta ma swoje nazwy takie jak wyrzutnie, mozdzierze, rakiety itp. Cytuj
Nightmare 0 Opublikowano 24 Listopada 2008 za 25 zeta ujdzie w tłoku ale miałbym na to miejsce wiele leprzych propozycji jak thunderstorm czy cudak battery, film może nie najleprzej jakości ale widać na nim jasno i wyraźnie że ta wyrzutnia to straszna zabawka :roll: Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 24 Listopada 2008 Ile razy można mówić że na te filmy to można w ogóle nie patrzeć bo one w 1% nawet prawdziwego efektu ci nie oddadzą.Odpale, nakręce i wtedy zobaczycie że było warto :twisted: ifar - jaka jakość petardy? :roll:EditZa 25 zł jest to o wiele lepsza wyrzutnia niż jakiś tam JW90 :mrgreen: Za 40 to już troche za drogo, ale jest to wyrzutnia która była w marketach więc i tak efekty były naprawde dobre i duuże ;]POLECAM!!! Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 2 Stycznia 2010 U mnie jakaś bardziej anemiczna była ta wyrzutnia. Pomimo tego, uważam że jest ona ok.Strzela głównie w układzie Z, jednak finał jest w układzie FAN. I właśnie ten finał FAN z cracklingiem spodobał mi się w P5202 najbardziej.Z resztą nie mam co narzekać, bo kupiłem ją za 10zł Mój film - Cytuj
bx2 6 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wyrzutnie tą kupiłem od SP jako Meteor Battle. Zdjęcie poligrafii w filmie. Wyrzutnia fajna, jednak pociski lecą niebezpiecznie nisko.FilmFilm niestety nagrywany telefonem. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Potwierdzam słowa bx'a. Zrobiłem "mały pokaz" połączyłem 2 wyrzutnie i połowa pocisków albo strzeliła na ziemi albo na wysokości 2m :blink: przy odpalaniu radzę się odsunąć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi