MarcelFireWorks 0 Opublikowano 8 Listopada 2008 Mam pytanie, pomóżcie mi w wyborze 2 wyrzutni. Mam 5 typów :Borneo - JW26CONDOR - JW21TYRANT - SM9807CUDAK BATTERY - JW25DON'T WORRY BE HAPPY - JW20I może być jeszcze :BORA-BORA - SM2116 Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 8 Listopada 2008 Na Twoim miejscu wybrałbym JW21 Condor. Userzy którzy ją mieli bardzo ją sobie zachwalali. Jej zaletą jest też układ FAN. Druga wyrzutnia to może być SM9807. Kosztuje bardzo mało, ale efekty ma bardzo fajne. Pociski nie lecą aż tak wysoko, więc rozpryski wydają się być bardzo duże. Miałem ją w ubiegłym roku ( http://pl.youtube.com/watch?v=NRMS8vkeKyo ) i byłem z niej bardzo zadowolony. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 8 Listopada 2008 Ja tak samo jak dumel wziąłbym cudaka i condora. Według mnie najlepszy wybór Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 8 Listopada 2008 Condor i dont(badz cudak/tyrant).Najlepsze efekty(ale condor ostro podrożał). Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 8 Listopada 2008 Ja równierz bym wziął condora i cudaka ponieważ obie mają świetne efekty a reszta też jest spoko ale te najlepsze Cytuj
0 Marian 0 Opublikowano 8 Listopada 2008 Ja bym brał Tyranta, co do reszty to nie będę się wypowiadał bo z w/w miałem tylko tyranta Cytuj
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 Borneo - JW26CUDAK BATTERY - JW25Dwie wyrzutnie, które widziałem na żywo i są naprawde warte swojej ceny. Cytuj
0 ratefi 0 Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja z tych wyrzutni co podałeś wybrałem w tym roku Condora i Tyranta, nie miałem ich jeszcze ale czytałem o nich dobre opinie a poza tym widziałem na filmach ich efekty i są spoko Cytuj
0 Macio1994 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja bym wziął na twoim miejscu don"t wory be happy i condora Cytuj
Pytanie
MarcelFireWorks 0
Mam pytanie, pomóżcie mi w wyborze 2 wyrzutni. Mam 5 typów :
Borneo - JW26
CONDOR - JW21
TYRANT - SM9807
CUDAK BATTERY - JW25
DON'T WORRY BE HAPPY - JW20
I może być jeszcze :
BORA-BORA - SM2116
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi