papug 0 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Która wyrzutnie wybrać na tego sylwestra. Ciagle sie waham. Nie moge sie zdecydować.Doradcie która z nich wybrać. SILVER TEMPLE czy BLUE LASER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Zdecydowanie Blue Laser. Piekny, gesty crakling. Mmmmm..... :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 redzik 0 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Miałem rok temu ble lasera i zdecydowanie go polecam :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja też wybrał jak pozostali blue laser :mrgreen: papug no to chyba już wiesz co wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 papug 0 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 już wiem, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
papug 0
Która wyrzutnie wybrać na tego sylwestra. Ciagle sie waham. Nie moge sie zdecydować.
Doradcie która z nich wybrać. SILVER TEMPLE czy BLUE LASER
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi