papug 0 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Gdzie lepiej kupić fajerwerki w Biedronce i Tesco czy w sklepie z samymi fajerwerkami. Gdzie może byc taniej? Bo u mnie w mieście jest jeden sklep z fajerwerkami ale mało ich tam maja więc gdzie lepiej kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Najtaniej będzie w Biedronce pewnie. Później zapewne Tesco, ale tak blisko sylwestra jak będą chcieli wszystko wyprzedać i zniżą ceny do hurtowych. I dopiero ten sklepik by był (no chyba, że ten sklep miałby ceny hurtowe to trzeba go przesunąć na pierwsze miejsce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Tesco to baaardzo drogi sklep i tam odradzał bym Ci zakup.Biedronka jak już każdy wie, to dobry sklep, z dobrymi materiałami.Hurtownie, to masz już różnie ... zależy na jaką trafisz.Ja ze swojego doświadczenia wiem, że "prywatne" hurtownie, to raczej drożyzna,a niekiedy fajerwerki mają z firm jakich na oczy nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Nie jesteśmy jasnowidzami żeby wiedzieć jakie ceny masz w tym sklepie z fajerwerkami. Najlepiej jakbyś podał kilka. W tesco niestety w ogóle nie obniżają cen, nawet przed samym sylwestrem ( byłem jeszcze 30 grudnia i było strasznie drogo ) trzeba najwyżej wypatrywać gazetek i cen jakie w nich będą, bo czasami może zdarzyć się okazja, np. thundery za 15 zł. A w biedronce wiadomo jakie ceny były, trzeba mieć tylko nadzieję że nie będą wyższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 W biedronce to pewnie będzie się opłacać, a przynajmniej miejmy nadzieje na to, że ceny będą takie same jak były, produkty też, a może i dojdą nowe, ciekawsze Tesco, niewiem jak u was ale u mnie tak strasznie drogo nie było, a przed samym sylwestrem potaniały fajerwerki, więc po prostu będziesz musiał się przejść kilka razy, żeby samemu się dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
papug 0
Gdzie lepiej kupić fajerwerki w Biedronce i Tesco czy w sklepie z samymi fajerwerkami. Gdzie może byc taniej? Bo u mnie w mieście jest jeden sklep z fajerwerkami ale mało ich tam maja więc gdzie lepiej kupić?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi