Macio1994 0 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam jest to mój pierwszy post na tej stronie więc chciałbym się przywitać:-)Mam pytanie chodzi mi o to jakie kupić fajerwerki na sylwestra(petardy,wyrzutnie,rakiety)Dodam że mam do wydania 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Gdzie chcesz kupić fajerwerki i jakie firmy cię interesują. Jeszcze to tylko powiedz a ułożymy coś fajnego :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Macio1994 0 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Najlepiej jak by to było Jorge lub Super Power Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jejq. Przecież zadałem jeszcze jedno pytanie. Gdzie chcesz kupić te fajerwerki. Przez internet, hurtownie, czy hipermarkety itp. Bez tej informacji ci nie pomożemy. Bo wszędzie będą inne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Macio1994 0 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Sory najlepiej w hipermarketach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ale to nie wiemy co będzie przecież teraz. Nie mamy jeszcze gazetek. To trzeba było by się wstrzymać do zobaczenia gazetek każdego z hipermarketów.Póki co możemy doradzić ci tylko z jednego (Biedronki) bo wiemy co będzie, a w reszcie to nie wiemy co teraz za fireworksy wystawią. Bo co roku inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Macio1994 0 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 No dobra to co za te pieniądze z biedronki Byś mi radził??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 z Biedronki to moja propozycja:Sfinx - 25złKung fu X3 - 24złArctic - 8złHot x2 - 16złJupiter - 25zł-------------------------------------razem 98złPozostałe 202zł zostanie na pozostałem hipermarkety. I tu będziemy mogli ci pomóc mniej wiec dopiero za miesiąc jak się gazetki ukażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Skąd wiesz co będzie w biedronce? Nawet tego nie wiadomo. Szczególnie że teraz ng12 kosztuje 39 zł, więc nie jest pewne czy sfinx będzie po 24,99 zł. Macio1994, najlepiej jakbyś zechciał zamówić fajerwerki przez internet. Zyskujesz wtedy lepsze ceny, większy wybór i pewność że będziesz coś miał na sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 W biedronce te same produkty za tą samą cene są od kiklu dobrych lat, dlatego ja też uważam i mam nadzieje że będzie tak samo i w tym roku.Żeby nie robić offtopu, to ja polecam Tobie z biedronki wziąć:Sfinx - 25złArctic x2 - 16złHot x2 - 16złJupiter x2 - 50 złKung Fu - 8 złMoździerz - 25 zł140 zł+ opcjonalnie rzymskie ognie za 8 zł które nie są złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Macio1994 0 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 dzięki, pomyśle nad twoją listą Kamilllegionista :mrgreen: :arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Macio1994 0
Witam jest to mój pierwszy post na tej stronie więc chciałbym się przywitać:-)
Mam pytanie chodzi mi o to jakie kupić fajerwerki na sylwestra(petardy,wyrzutnie,rakiety)
Dodam że mam do wydania 300zł.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi