papug 0 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jakie fajerwerki kupić w Biedronce za 50zł?.Czekam na wasze propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Moja propozycja:Sfinx - 25złHot - 8zlArctic - 8złHong Kong - 8zł-----------razem 49zł Lepiej się nie da :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Macio1994 0 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja bym Ci radził lepiej kupić sfinksa i jupitera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirotechnika 0 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 papug ja bym ci proponowałHot - 8zlArctic - 8złHong Kong - 8zł do tego jeszcze rakiety z lidla i petardy npdetonator 1530 13złpetardy duże x2 4złpetardy średnie 6złmini zestaw-3złsuma to poniżej 50zł zostanie ci na zapałki I masz fajny stuffik na sylwestra jeżeli lubisz się bawić petardami i motylkami bączkami itp to stuff jest dla ciebie A jeżeli nie to to co pisze ci mpiwowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 pirotechnika on napisał że tylko z biedronki :neutral: A teraz moja propozycja:HotArtcikKung fu Moździerzrazem 49 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mati88 1 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja bym Ci radził lepiej kupić sfinksa i jupitera Zamiast tego jupitera już lepiej kup moździerz.Propozycja mpiwowskiego jak najbardziej korzystna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 1.SfinX 24.99zł1.Jumbo Jet/lub/Moździerz 24.99zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 redzik 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 kup sfinxa i mozdzierza 49.99 :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
papug 0
Jakie fajerwerki kupić w Biedronce za 50zł?.Czekam na wasze propozycje.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi