A więc prosze was o ułożenie dla mnie stuffu za mniej więcej 300-500 zł z JORGE. Informacje: Ceny hurtowe Nie liczymy biedronki i innych marketów! Chce w tym stuffie: Wyrzutnie - sporo takich średnich, może być jedna albo dwie taka naprawde fajna, i mniejsze typu mars które mają bardzo fajne efekty. Nie chce JW90 Rakiety - Ze dwa naprawde fajne zestawy dzięki którym będe miał naprawde sporo dobrych rakiet. Nie chce takich jak Big Day, JR25, wole większe zestawy Jeden zestaw z pierdółkami mile widziany, nie chce żadnych petard! Fontanny... to już jak Wy uważacie, ale ja myśle że to w ostatniej chwili se kupie gdzieś. Nie wiem czy o czymś ważnym tutaj nie wspomniałem, jeśli tak to zapewne napisze PS. to nie będzie ostateczny wybór, pewnie w przyszłym tygodniu albo i dalej będą kolejne, ostateczne tematy w których tylko może jakieś małe poprawki dacie. Pozdrawiam i czekam na fajne zestawy.
Pytanie
Kamilegionista 0
A więc prosze was o ułożenie dla mnie stuffu za mniej więcej 300-500 zł z JORGE.
Informacje:
Ceny hurtowe
Nie liczymy biedronki i innych marketów!
Chce w tym stuffie:
Wyrzutnie - sporo takich średnich, może być jedna albo dwie taka naprawde fajna, i mniejsze typu mars które mają bardzo fajne efekty. Nie chce JW90
Rakiety - Ze dwa naprawde fajne zestawy dzięki którym będe miał naprawde sporo dobrych rakiet.
Nie chce takich jak Big Day, JR25, wole większe zestawy
Jeden zestaw z pierdółkami mile widziany, nie chce żadnych petard! Fontanny... to już jak Wy uważacie, ale ja myśle że to w ostatniej chwili se kupie gdzieś.
Nie wiem czy o czymś ważnym tutaj nie wspomniałem, jeśli tak to zapewne napisze
PS. to nie będzie ostateczny wybór, pewnie w przyszłym tygodniu albo i dalej będą kolejne, ostateczne tematy w których tylko może jakieś małe poprawki dacie.
Pozdrawiam i czekam na fajne zestawy.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi