maciek1220 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Na tego sylwka mam zamiar kupić jedna z tych wyrzutni.Piszcie co lepsze i co polecacie z gory dzięki Cytuj
0 Gość Felix Opublikowano 10 Listopada 2008 Jednemu się podoba to drugiemu to. Jeden Ci powie że Hot jest piękny bo kolorowy drugi że Arctic jest dużo lepszy :roll: Najlepszym rozwiązaniem jest kupienie obu, są tanie więc nie będziesz miał chyba problemu.Według mnie lepszy Hot Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 10 Listopada 2008 Hot i arctic mają taką samą cenę, takie same parametry. Jeśli lubisz crackling to bierz arcitca. Mi on się bardziej spodobał.Hot - http://pl.youtube.com/watch?v=NoB4XQz6Ir4Arctic - http://pl.youtube.com/watch?v=gnSmpo2oHlk&...feature=related Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja bym wybrał Hota. Jest o wiele bardziej kolorowy. A Arctic ma tylko jeden efekt więc nie warto w niego inwestować. Takie moje zdanie.Bierz Hota :mrgreen: Cytuj
0 mantis 433 Opublikowano 10 Listopada 2008 Arctic objętościowo ma lepszy efekt. Ten cracling jest bardzo rozłożysty na niebie. Pod względem kolorystycznym wygrywa HOT. Jednak nieco bardziej wolałem Arctica. Cytuj
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Również wybrałbym Arctica, co prawda nie miałem HOT'a ale Arctic taki mały a taki ma duży cracling że naprawde jest co podziwiać! Cytuj
0 pirotechnika 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 nie prawda hot jest o wiele fajniejszy ma kolory a nie monotonia taka jak przy Arctic Cytuj
0 mantis 433 Opublikowano 10 Listopada 2008 Mam nadzieję, że nie sugerujecie się tylko filmikami z youtube. Na żywo sprawa ma się jasno. Arctic i kropka. Cytuj
0 kameleon 1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Moim zdaniem obie wyrzutnie są na tym samym poziomie czyli obie są super zależy od gustu jak ktoś lubi kolorowe wyrzutnie to HOT a jak cracling to ARCTIC :razz: Cytuj
0 Macio1994 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 Moim zdaniem lepiej kupić arctic ponieważ masz wg.mnie większe efekty i cracking :grin: Cytuj
0 MarcelFireWorks 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 Dobrze felix powiedzial Lepiej kup 2 bo przeciez niesą takie drogie to tylko 7 czy 8 zl Cytuj
0 maciek1220 0 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 tylko chcialem jescze kupic zestaw hong-kong i sfinx Cytuj
0 redzik 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 Mi sie bardziej podoba hot ale arcticiem tez nie pogardze kup obie ;p Cytuj
Pytanie
maciek1220 0
Na tego sylwka mam zamiar kupić jedna z tych wyrzutni.Piszcie co lepsze i co polecacie z gory dzięki
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi