sewer1412 0 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ok.Zmienilem plan zakupów. Pierwszy powód to mniejszy budzet a po drugie doszlo duzo produktów. Ale na Biedronke mama mi obiecała ze na wiecej kasy.Internet: :arrow: Jaja Dinozaura: 4zł :arrow: Babel: 12,90zł :arrow: Condor: 28,90zł :arrow: JW103 Imagine: 26zł :arrow: Mars: 15,90zł :arrow: Puma: 19,90 :arrow: Uran: 19,90Narazie nad supermarketami sie nie zastanawiałem (to dopiero w grudniu) Postawiłem na jakosc wyrzutni a nie na ilosc. Proszę o komentarz :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Plan całkiem ciekawy, ale pomyślałbym nad pumą. Zdaje się, że chodzi o ten moździerz. Jeśli tak to polecam Ci jednak ten z biedronki. Puma nie jest zła ale dają w niej za mało gwiazdek przez co jest zniszczony efekt ... Nie miałem tego z biedronki ale na filmiku widac, że jest wpakowane sporo gwiazdek, czego nie ma w pumie. Moge Ci jeszcze o tym moździerzu powiedziec tyle, że daje super wrażenie przy wystrzale . Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sewer1412 0 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 A ja postawie na Pume! Zapomiałem dodać ze Pumke będe mial jako gratis. :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 a ja bym pozmieniał w tych wyrzutniach jako, że miałem większość małych z Jorga :mrgreen: JW103 zamienił bym na RSB734 samuraj za 28złi urana zamienił bym na Cudak Battery za 22złO wiele lepsze efekty będziesz miał jak tak zamienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saek 1 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Uran'a zostaw w spokoju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pyro man 0 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Mnie Uran bardzo pozytywnie zaskoczyła, jeśli lubi efekt "ogonów" to jak najbardziej może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sewer1412 0
Ok.Zmienilem plan zakupów. Pierwszy powód to mniejszy budzet a po drugie doszlo duzo produktów. Ale na Biedronke mama mi obiecała ze na wiecej kasy.
Internet:
:arrow: Jaja Dinozaura: 4zł
:arrow: Babel: 12,90zł
:arrow: Condor: 28,90zł
:arrow: JW103 Imagine: 26zł
:arrow: Mars: 15,90zł
:arrow: Puma: 19,90
:arrow: Uran: 19,90
Narazie nad supermarketami sie nie zastanawiałem (to dopiero w grudniu) Postawiłem na jakosc wyrzutni a nie na ilosc. Proszę o komentarz :roll:
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi