sewer1412 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Ok.Zmienilem plan zakupów. Pierwszy powód to mniejszy budzet a po drugie doszlo duzo produktów. Ale na Biedronke mama mi obiecała ze na wiecej kasy.Internet: :arrow: Jaja Dinozaura: 4zł :arrow: Babel: 12,90zł :arrow: Condor: 28,90zł :arrow: JW103 Imagine: 26zł :arrow: Mars: 15,90zł :arrow: Puma: 19,90 :arrow: Uran: 19,90Narazie nad supermarketami sie nie zastanawiałem (to dopiero w grudniu) Postawiłem na jakosc wyrzutni a nie na ilosc. Proszę o komentarz :roll: Cytuj
0 Janek_92 1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Plan całkiem ciekawy, ale pomyślałbym nad pumą. Zdaje się, że chodzi o ten moździerz. Jeśli tak to polecam Ci jednak ten z biedronki. Puma nie jest zła ale dają w niej za mało gwiazdek przez co jest zniszczony efekt ... Nie miałem tego z biedronki ale na filmiku widac, że jest wpakowane sporo gwiazdek, czego nie ma w pumie. Moge Ci jeszcze o tym moździerzu powiedziec tyle, że daje super wrażenie przy wystrzale . Pozdro. Cytuj
0 sewer1412 0 Autor Opublikowano 10 Listopada 2008 A ja postawie na Pume! Zapomiałem dodać ze Pumke będe mial jako gratis. :grin: Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 10 Listopada 2008 a ja bym pozmieniał w tych wyrzutniach jako, że miałem większość małych z Jorga :mrgreen: JW103 zamienił bym na RSB734 samuraj za 28złi urana zamienił bym na Cudak Battery za 22złO wiele lepsze efekty będziesz miał jak tak zamienisz Cytuj
0 Pyro man 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Mnie Uran bardzo pozytywnie zaskoczyła, jeśli lubi efekt "ogonów" to jak najbardziej może być Cytuj
Pytanie
sewer1412 0
Ok.Zmienilem plan zakupów. Pierwszy powód to mniejszy budzet a po drugie doszlo duzo produktów. Ale na Biedronke mama mi obiecała ze na wiecej kasy.
Internet:
:arrow: Jaja Dinozaura: 4zł
:arrow: Babel: 12,90zł
:arrow: Condor: 28,90zł
:arrow: JW103 Imagine: 26zł
:arrow: Mars: 15,90zł
:arrow: Puma: 19,90
:arrow: Uran: 19,90
Narazie nad supermarketami sie nie zastanawiałem (to dopiero w grudniu) Postawiłem na jakosc wyrzutni a nie na ilosc. Proszę o komentarz :roll:
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi