Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: JR12-3
Nazwa: Imagine
Opis: Zestaw 3 rakiet o różnych efektach. KOLOROWE GWIAZDKI; CZERWONE GWIAZDKI; ZŁOTY DESZCZ.
Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/images/user/katalo...podglad1867.jpg
Film: - brak -
Cena hurtowa: 11,00zł

Chciałbym kupic te rakietki w tym roku. Powiedzcie czy się opłaca albo napiszcie coś wiecej o tych rakietach. Będę wdzięczny ;). Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oplaca Sie za taka cene, Efekty sa nawet dobre na wielkosc tej rakiety . :mrgreen:

Opublikowano
Oplaca Sie za taka cene, Efekty sa nawet dobre na wielkosc tej rakiety . :mrgreen:

masz może filmik??
Opublikowano

- prosze bardzo (przed chwilą wrzuciłem).
Film z zeszłorocznego sylwestra.
Rakiety są naprawdę niesamowite jak na swoja wielkość , a efekt potrafi zaskoczyć.
Opublikowano

:o Rakiety wyglądają świetnie! Bardziej mi się podobała ta druga. Szkoda, że nie ma ich w supermarketach.

Opublikowano

Przecież w tesco są -.-

Opublikowano

W intermarche też można je w tym roku kopić. Ja je będę miał na pewno i na pewno dam film :)

Opublikowano
Przecież w tesco są -.-

A pod jaką nazwą?
Opublikowano

Pod taką jaka tu jest lol

Opublikowano

eee w tesco śa zamienniki lol

Opublikowano

Mój film 3 rakiet: http://pl.youtube.com/watch?v=2UvOhjAwNs0

Jedyne fajne rakiety w moim stuffie :) Jak za te 9zł co za nie dałem to nie jest źle i mogę je polecić jak by ktoś się wahał żeby je kupić.

• 1 rok później...
Opublikowano

W Tym roku były w biedronce,zaskoczył mnie efekt ''Złoty Deszcz'' - Mega ! :) Polecam

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Rakiety spisały się dobrze, wszystkie 3 są warte swojej ceny.

Opublikowano

za 8 zł brać nie pytać śliczne były spokojnie mogę powiedzieć że dorównywały rakietą z dużego zestawu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobre rakietki.Tanie i o dobrych efektach w sam raz do postrzelania przed 12.

Opublikowano

jak dla mnie rakieta taka sobie ale porownujac ja do ceny to jest zarypiscie oplacalna. ale jak juz mam kupowac rakietki to bardziej od Triplexa