Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Pokaz Sztucznych Ogni - 90. Rocznica Odzyskania Niepodległości - 10.11.2008Okazja - Obchody Święta NiepodległościMiejsce - Plac Wolności w NieporęcieGodzina - 19.10Wykonawca - ???Długość pokazu - ponad 6 minutLink do obejrzenia filmu na YouTube - http://pl.youtube.com/watch?v=Bm6usjgYnMkKomentarz - Najogólniej rzecz biorąc pokaz był bardzo przeciętny. Przez większość czasu strzelano wyrzutniami, ale bomb na szczęście nie zabrakło.Wyrzutnie były lepsze i gorsze. Mi najbardziej przypadły do gustu te z efektem peoni z kokosową palemką, duże czerwone palmy z cracklingiem, które zrobiły naprawdę sporo hałasu oraz o efekcie brokatowych koron.Również nieźle zaprezentowała się ostatnia wyrzutnia o układzie Z, po której przyszła pora na szelki. Tutaj niestety większego szału nie było.Większość efektów była dość tradycyjna i nie było nic co by mnie powaliło. W niebo leciały głównie różne peonie,ale można było zobaczyć także złote korony.Efektowny jak na miarę tego pokazu był natomiast finał, w którym strzelono 3 bomby z efektem czerwonych kul oraz brokatową koronę,która zwieńczyła cały pokaz idealnie zakończony wraz z muzyką towarzyszącą fajerwerkom.Podsumowując: pokaz przeciętny ale nawet przyjemny dla oka. Wykorzystano baterie z profesjonalnymi efektami oraz różne bomby.Szkoda jednak, że nie strzelono chociażby kilku szelek z nietypowymi efektami, które z pewnością nadałaby pokazowi "wyjątkowości".Moja ocena - 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ten pokaz średnio mi się spodobał. Również uważam że bardzo ładne były baterie o efekcie czerwonych palm z cracklingiem. Bateria kończąca cześć z wyrzutniami to była o ile się nie mylę TB211. Bardzo ładna bateria Szelki niestety mi się nie spodobały. Po pewnym czasie wydały się wręcz monotonne. Za to finał ożywił cały pokaz czerwonym kolorem. Widać że budżet był mały. W końcu miejscowość chyba też mała. Ocena 7-/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Powiem od razu na wstępie, że pokaz nie był zbyt zachwycający. Przez ponad połowę pokazu strzelano słabymi raczej wyrzutniami. Później w niebo poszły szelki i tu też niezbyt takie ciekawe. Po prostu zwykłe peonie itp. Co do finału także mnie nie zachwycił mimo tych 3 szelek o efekcie czerwonych gwiazdek strzelonych w układzie FAN. Mogli troszkę skrócić pokaz (albo zrezygnować chociaż z jednej baterii) i puścić powiedzmy 7 takich peonii na raz :???: Lepiej by to wypadłopokaz oceniam na 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi