Skocz do zawartości

FP1 Jaja Dinozaura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie jest bardzo mocna, kosztuje 30 groszy, a wybucha prawie jak achtung. Spotkałem się z nimi tylko przy firmie JORGE i nigdzie więcej. Według mnie jest najlepszą petardą względem ceny i efektu!

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie ma w tym katalogu, sprawdzałem bo chciałem fotkę dać :P .
Acha, napewno jest firmy jorge, bo mam nawet jeszcze całą paczkę(6 sztuk).
A wygląd: Czarne jajko (plastikowe) długość 2,6 cm, i szerokość 1,2 cm.
na samym środku lekko zlepiona bardzo cieńką taśmą klejącą. lont długości około 4 cm.

Opublikowano

ja chba kapuje raz kolega przyniusł na basen pare takich takie male czarny myslalem ze nic sie nie stanie to odpalamy przed basenem ja blisko tego soje i jak walneło! miałem ostrom cenzure w uszach trener się plumkał ze strzelamy ale to nnie warzne na nastempny dzieni poszedlem do chrtowni bo chcialem kupic i se pobawic ale niestety nie bylo :(

Opublikowano

maczqn wszyscy byli bysmy wdzieczni za zdjecia tej petardy czy opakowania alebo najlepiej tego i tego

sadze ze pokazanie jej na forum wiele by wyjasnilo, bo sory nawet nazwa jest dlamnie dziwna i malo prawdopodobna dla jorga

Opublikowano

Niestety, narazie nie mam jak :( .W grudniu dostaję na urodziny drukarkę+skaner, więc wtedy wam ją jedynie pokażę :( .

Opublikowano

ja może troche rozjasinie to ma kształt jaja miejwiencej 3cm wysokosci i 2cm szerokosci cale czarne a ugury ma knot

Opublikowano

Już dokładnie opisałem wygląd :P

Opublikowano

mam ja ich z 20 kupywalem na sztuki na odposcie dzisiaj odpaliłem z kumplem jedna i wrzocilismy ja do smietnika wielkie bum i caly smietnik osmaliło :D:D

Opublikowano

Dostałem nowy cennik Jorga. Pomyliliście nazwę. Te petardy nazywają się Jaja Dinozaura, a to rozpiska do nich:
Symbol: FP1
Nazwa: Jaja Dinozaura
Opis: petardy hukowe lontowe
Pakowanie: 20 sztuk
Cena hurtowa: 3,79zł

Zastanawiam się czy Jorge nie współpracuje z firmą Fenix. Decybele i Jaja Dinozaura są z tej firmy, a jednak są w cenniku Jorge. W dodatku to samo oznaczenie zaczynające się na FP.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

JA W TAMTYM ROKU KUPILEM SE PACZKĘ I PODPALIŁEM 10 NARAZ ATO WALIŁO JAK ACHTUNG ZA 1,50 EFEKT SUPER JAK Z KARABINU }DOBRA CENA I JAKOŚĆ CO :arrow:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
przykleiliśmy taśmą tak żeby tylko lont wystawał do starej brzozy i przez to mój dziadek musiał ją wyciąć :P

Taaa...jasne

[ Dodano: 2006-11-25, 20:02 ]
Pakowanie: 20 sztuk
Cena hurtowa: 3,79zł

Napeno nie! Kupowałem je w zwykłym sklepie, i kosztowały 1,80zł za 6 sztuk! Zresztą na święta tobie pokarze! :razz:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Smocze jaja są dobre i nie aż takie drogie :cool:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

haha dzisiaj z ADRAIN odpalilismy jedno! no poprostu masakra! lepszy huk niz window marker.Polecam!

Opublikowano
Smocze jaja są dobre i nie aż takie drogie :cool:

Przecież to są jaja dinozaura , a nie smocze jaja , a pod wzgledem ceny to ja zapłaciłem 5,20 zł za 20 szt
Opublikowano

Jajo dinozaura
Zdjęcie fatalne, ale tylko takie znalazłem (gdzieś w necie)
jajojg4.jpg

Opublikowano

ja je widziałem ale myślałem że to ta kuleczka z carclingiem

Opublikowano

Znalazłem takowe na mieście....
60gr.sztuka :idea: :?: :mad: kupiłem 5szt., nie mogłem się powstrzymać...
Rozkręciłem jednego a w środku nic nadzwyczajnego.....1/3 jajka jest wypełniona takim szaro/srebrnym prochem.....gdzie ta moc ?? :cool:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

U mnie w Szczecinie na bazarze sztuka kosztuje 50 groszy miałem niemiłą sytuacje z tą petardą otóż odpaliłem lont i uciekłem na jakieś 15 metrów chyba z 30 sekund nie odpalała podszedłem chciałem ja kopnąć w krzaki żeby jakieś małe dziecko nie wzieło podchodze mam jeszcze z 5 metrów to kulki a tu ... BUUUUM na szczęście nic mi sie nie stało - dostałem tylko po nogach :mrgreen: :mrgreen:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

są super kupilem je na odpuscie po 50 gr glosne jak jumbo z komety polecam

Opublikowano
Dajcie jakąś fotke czy coś ..

FP1 JAJA DINOZAURA
PETARDY HUKOWE LONTOWE
podglad1758.jpg
  • 2 tygodnie później...
Gość lewy ziom
Opublikowano

Smocze jaja czy tam kto woli dinozaura to mocne sztuki . Są tanie paczka kosztuje 10,20zl 18 sztuk.Niestety :sad: nie wspominam ich najlepiej otuz to w zeszloroczne sylwestra odpalilem 18 jajo ktore okazalo sie feralne.Mam dopiero 13 lat {plz :lol: no] :oops: ale mniejsza oto.To gowno rzucilem z balkonu a zaraz policja sie doczepila :???:zawitala mi na chacie ale mieli zgache kiedy moja stara potwierdzila zgode no zabawe materialami piroplastycznymi.A oto zdjecia j.....go p........ego gowna :

Opublikowano

Ile za to zapłaciłeś 10.20zł ???????? Co :roll: Cena hurtowa to 3.90zł :mrgreen: