pirotechnika 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 Posiadałem parę sztuk tych petard fajne robią huk jak powinny ale gdy je kupowałem na odpuście(po 50gr) to zauważyłem że lonty są strasznie skrzywione przy poctawie no i co te które były skrzywione nie wybuchły lont zgasł przy samym koniuszku nawet ich potem nie ruszałem zrobiłem małe ognisko powrzucałem i tylko błyskały więc zwracajcie uwagę przy kupowaniu na sztuki czy lonty są proste pozdro Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Przed chwila odpaliłem jedną na boisku, myślałem że to będzie byle gowno a tu wybuch jak pół achtunga xD ładny bass był ogólnie polecam je kupować wczoraj wziąłem dwie paczki około 3 zeta za jedną #edit myśle że jedyny minus to to że lont za szybko sie spala Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Pirotechnika miałem taki sam problem, ale lonty raczej nie były skrzywione To jest wina ogólnie wadliwej produkcji i miałem dużo takich nie wypałów. Cytuj
bogi97 0 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Walnąłem jednego i jestem pozytywnie zaskoczony. Bardzo się opłaca , polecam 10/10 Posiadałem parę sztuk tych petard fajne robią huk jak powinny ale gdy je kupowałem na odpuście(po 50gr) to zauważyłem że lonty są strasznie skrzywione przy poctawie no i co te które były skrzywione nie wybuchły lont zgasł przy samym koniuszku nawet ich potem nie ruszałem zrobiłem małe ognisko powrzucałem i tylko błyskały więc zwracajcie uwagę przy kupowaniu na sztuki czy lonty są proste pozdro O , to chyba będę miał parę niewypałów. :roll: Cytuj
czesio 0 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Raz z kumplami odpaliliśmy jajo dinozaura jak pierd.... to od sąsiadki taki ochrzan dostaliśmy że się wam nie śniło :lol: Cytuj
maxior 0 Opublikowano 22 Grudnia 2008 sewer1412 - przepłaciłeś. Można je mieć już za 20 groszy/sztuka.Co do samej petardy - w sylwestra odpaliłem najpierw ją, potem korsarza. Efekt? Mają mniej więcej taki sam huk, no może FP1 ma troszkę większe echo. Zgadzam się mają huk jak 2 korsarze,a myślałem,że będą miały huk jak piratka z hestii. Cytuj
maciek1220 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Mocny huk jak mały achtung z komety kupiłem je dziś na bazarze paczke za 5zl Cytuj
rafciux 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Według mnie to na taką wielkość petardy to mocny huk jak na małego achtunga. Cytuj
benny10 0 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Mialem ich cala paczkę w tym roku . Huk nawet , ale czesto sa niewypaly , szczegolnie jak jest wiatr . Jak na swoja wielkosc sa glosne . Cytuj
FireworksFanF1 0 Opublikowano 14 Marca 2009 Świetne te petardy!Nie zabraknie ich w moim tegorocznym stuffie!10/10 Cytuj
adam 0 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Dzisiaj miałem nie miła przygode z tymi petardami.Mój kolega chcial odpalic 7 na raz.odpala,i nagle BUM :o doslownie 2 sekundy po odpalenia jedna wystrzelila a reszta gdzies poleciala i zadnej juz nie znalezlismy.Krecilismy filmiki swiec dymnych,fajerwkow ktore kupilismmy na rynku.Jutro powinna przyjsc paczka z firebis.pl wiec powinno byc lepiej...jak ktos chce filmy to na GG:2378095 Cytuj
luxor 2 Opublikowano 14 Października 2009 Bardzo dobre i opłacalne petardy. Za niecałe 4 zł mamy 20 bardzo głośnych petard. Na pewno zagoszczą w moim tegorocznym stufie :smile: Cytuj
Sasek62 0 Opublikowano 17 Października 2009 Posiadałem na ostatniego sylwka, kupiłem je zupełnie niespodziewanie, co prawda z 4 niewypałce na 1 paczkę, ale pierdnięcie niesamowite, nie spodziewałem się takiego walnięcia z takiego małego czegoś zupełnie... A w rynnie to to już jest sieczka ;] Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 20 Listopada 2009 Odpaliłem sobie niedawno 1 szt. efekt naprawdę bardzo bardzo dobry. Niby niepozorna wielkość, niska cena a huk bardzo duży. Bardzo polecam. Cytuj
tomek19680 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 pierwszy raz miałem styczność z nimi rok temu w czerwcu kiedy mój głupi kolega przyniósł je na zakończenie roku szkolnego z początku myślałem że to będzie ciche , dlaczego tak myślałem ? Bo to było bardzo , bardzo małe ale huk dało bardzo głośny duży jeden z nauczycieli który wsiadał do samochodu nie wiedział co się dzieje hehe później się dowiedział że to my rzucaliśmy i mieliśmy ochrzan ale petardy oceniam na 9/10 Cytuj
piroman2010 0 Opublikowano 1 Grudnia 2009 są za***iste jak je odpaliłem na w moim ogródku pod garnkiem to sąsiada psy zaczęły szczekać i się włączył alarm sąsiadka na policje zadzwoniła a mama dała mi karę Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Potwierdzam. Petardy godne polecenia. Przed chwilą miałem starcie z bandą "dzieci sylwestra" i uporałem się z nimi właśnie jajem dinozaura, bo tylko to miałem w kieszeni xD. Dzieci uciekły od razu xD. Huk coś jak piratka/korsarka, może nawet głośniejsze. 10/10 POLECAM !! Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 bardzo głośne i tanie, jak walneło to sąsiedzi z domów powychodzili Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Znalazlem dzis 3 i odpalilem. Jedna nie wypalila ale 2 ladnie huknely Cytuj
Danio 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Przed chwilą walnołem ją po raz pierwszy i naprawde polecam nie spodziewałem się az takiego huku od tak drobnej i lekkiej petardy. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Uhuhu mocne, tylko sporo niewypałów, odpaliłem 4 a tylko dwie wybuchły... ale że kupiłem całą paczkę to nic straconego A i dosyć szybko wybuchają.EDIT: Huk nadal super ale nadal dużo niewypałów Cytuj
OoOmen 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Jeden niewypał na całą paczkę, poza tym jestem z nich zadowolony. Huk bardzo dobry jak na wagę tej petardy. Cytuj
Mati_Tomanek 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Miałem je kiedyś na sylwestra są mocne prawie jak achtung...U mnie w Tczewie kosztują one 50gr..;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi