firawerkoman 7 Opublikowano 2 Stycznia 2010 HAHA jak achtung no nie przesadzaj, ja je miałem w tym roku, dostałem jako gratis na fk.pl jak na ich cenę huk jest świetny. Prawie taki jak popularne piratki/korsarki. Jednak miałem kilka niewypałów. Zauważyłem że lont gasł na zgięciach lontu. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Także miałem te petardy na sylwka (nawet trochę zostało) i walą nieźle jak na cenę. U mnie żadnych niewypałów nie było wszystkie ładnie odpalały. 10/10 Cytuj
Poki 17 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Dobre petardy w atrakcyjnej cenie w stosunku ilość/jakość. Huk jak dla mnie w deseń K2o4. Żadnych problemów z nimi nie miałem, tak więc śmiało mogę polecić. Cytuj
marcusgreen 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Dobre petardy o atrakcyjnej cenie. Nie może ich zabraknąć w moim tegorocznym stuffie. Cytuj
burza09 0 Opublikowano 21 Maja 2010 Na jedną paczkę 5 niewypałów,dodatkowo bardzo szybki lont-podpalasz i nagle bumm. Cytuj
erki198 0 Opublikowano 7 Lipca 2010 Pamiętam jak ją odpaliłem z kolego na polu było takie buummmmmm że uszy bolały bo byliśmy 2m od tego.Polecam Cytuj
DecybeL 0 Opublikowano 9 Października 2010 Najlepszy filmik http://www.youtube.com/watch?v=Zz_Q3DEAW5U Cytuj
jaskra1992 0 Opublikowano 12 Listopada 2010 może i ta petardka nie jest najgłośniejsza aleza tą cenę nic lepszego nie znajdziecie,pozdrawiam Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 12 Listopada 2010 może i ta petardka nie jest najgłośniejsza aleza tą cenę nic lepszego nie znajdziecie,pozdrawiam Owszem. Chociazby K300 Triangl z Super Powera. Jakby przeliczyc, to i FP3 Small sa bardziej oplacalne. Cytuj
wariat096 0 Opublikowano 12 Listopada 2010 z 15 min temu puscilem te jajo powiem ze huk jest przecietny lepsze fp3 small Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Warto je brać, czy lepiej kupić coś innego?Do jakiej petardy są podobne te? Chodzi mi o huk. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 4 Grudnia 2010 jak miałem te petardy to wkurzało mnie w nich to że lont często się zatrzymywał tuż przed korpusem najczęściej na jego zgięciu. Huk moim zdaniem fajny jednak lepsze i ciekawsze wyglądem są K300 Triangle Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 5 Grudnia 2010 jak miałem te petardy to wkurzało mnie w nich to że lont często się zatrzymywał tuż przed korpusem najczęściej na jego zgięciu. Huk moim zdaniem fajny jednak lepsze i ciekawsze wyglądem są K300 Triangle Z tym lontem to prawda, tez tak mialem. Jak bedzie powyginany przy korpusie to mozna spodziewac sie niewypalow. Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 15 Grudnia 2010 kupilem wlasnie 2 paczki tych petard na bazarze,odpalilem jedna,huk jest porównywalny do tej petardyhttp://www.youtube.com/watch?v=ddu4Ol4wxJg Cytuj
iLOVEfireworks 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Super wali po uszach, stałem z 3 metry myślałem co tam takie jajko Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Z tym lontem to prawda, tez tak mialem. Jak bedzie powyginany przy korpusie to mozna spodziewac sie niewypalow. Odpaliłem już całą paczkę i nie miałem ani jednego niewypału.Co do huku nie ma co porównywać do FP4 bo to już jest przegięcie.Jak dla mnie to coś koło K0204/Żuka. Cytuj
Crispers5 1 Opublikowano 28 Grudnia 2010 A ja odpaliłem 2 jaja z czego jedno okazało się niewypałem. Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Odpaliłem już całą paczkę i nie miałem ani jednego niewypału.Co do huku nie ma co porównywać do FP4 bo to już jest przegięcie.Jak dla mnie to coś koło K0204/Żuka. No huk nie jest jakiś świetny, ale te petardy są fajne do zabawy przed 12. Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 nie wiem co wy chcecie od tych petard,sa bardzo dobre wedlug mnie lepsze od krachmenow. Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Nie wiem co wy chcecie od tych petard,sa bardzo dobre wedlug mnie lepsze od krachmenow. Jasne, bo Krachmeny są raz lepsze raz gorsze, ale częściej to drugie. ^^to nie jest ironia. ;x Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 28 Grudnia 2010 nie wiem co wy chcecie od tych petard,sa bardzo dobre wedlug mnie lepsze od krachmenow. Chyba nie miałeś prawdziwych krachmenów!Moje są tylko trochę cichsze od FP3 a od jaj o wiele wiele głośniejsze. Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Chyba nie miałeś prawdziwych krachmenów!Moje są tylko trochę cichsze od FP3 a od jaj o wiele wiele głośniejsze. Chyba nie miałeś prawdziwych FP1 ! Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Chyba nie miałeś prawdziwych krachmenów!Moje są tylko trochę cichsze od FP3 a od jaj o wiele wiele głośniejsze. Tak, ale krachmen raz lepszy raz gorszy. ;\ Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Tak, ale krachmen raz lepszy raz gorszy. ;\ racja seria krachmen jest dosyc dziwna... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi