Skocz do zawartości

FP1 Jaja Dinozaura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HAHA jak achtung no nie przesadzaj, ja je miałem w tym roku, dostałem jako gratis na fk.pl jak na ich cenę huk jest świetny. Prawie taki jak popularne piratki/korsarki. Jednak miałem kilka niewypałów. Zauważyłem że lont gasł na zgięciach lontu.

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Także miałem te petardy na sylwka (nawet trochę zostało) i walą nieźle jak na cenę. U mnie żadnych niewypałów nie było wszystkie ładnie odpalały.
10/10

Opublikowano

Dobre petardy w atrakcyjnej cenie w stosunku ilość/jakość. Huk jak dla mnie w deseń K2o4. Żadnych problemów z nimi nie miałem, tak więc śmiało mogę polecić.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dobre petardy o atrakcyjnej cenie. Nie może ich zabraknąć w moim tegorocznym stuffie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na jedną paczkę 5 niewypałów,dodatkowo bardzo szybki lont-podpalasz i nagle bumm.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pamiętam jak ją odpaliłem z kolego na polu było takie buummmmmm że uszy bolały bo byliśmy 2m od tego.Polecam

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

może i ta petardka nie jest najgłośniejsza ale
za tą cenę nic lepszego nie znajdziecie,
pozdrawiam

Opublikowano
  W dniu 12.11.2010 o 15:11, jaskra1992 napisał(a):

może i ta petardka nie jest najgłośniejsza ale
za tą cenę nic lepszego nie znajdziecie,
pozdrawiam

Owszem. Chociazby K300 Triangl z Super Powera. Jakby przeliczyc, to i FP3 Small sa bardziej oplacalne.
Opublikowano

z 15 min temu puscilem te jajo :P
powiem ze huk jest przecietny :(
lepsze fp3 small

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Warto je brać, czy lepiej kupić coś innego?
Do jakiej petardy są podobne te? Chodzi mi o huk.

Opublikowano

Do srebnej piratki, średniego achtunga z Komety.

Opublikowano

jak miałem te petardy to wkurzało mnie w nich to że lont często się zatrzymywał tuż przed korpusem najczęściej na jego zgięciu. Huk moim zdaniem fajny jednak lepsze i ciekawsze wyglądem są K300 Triangle

Opublikowano
  W dniu 4.12.2010 o 15:16, firawerkoman napisał(a):

jak miałem te petardy to wkurzało mnie w nich to że lont często się zatrzymywał tuż przed korpusem najczęściej na jego zgięciu. Huk moim zdaniem fajny jednak lepsze i ciekawsze wyglądem są K300 Triangle

Z tym lontem to prawda, tez tak mialem. Jak bedzie powyginany przy korpusie to mozna spodziewac sie niewypalow.
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Super wali po uszach, stałem z 3 metry myślałem co tam takie jajko :w00t:

Gość karmel5061
Opublikowano
  W dniu 5.12.2010 o 21:46, Ponq napisał(a):

Z tym lontem to prawda, tez tak mialem. Jak bedzie powyginany przy korpusie to mozna spodziewac sie niewypalow.

Odpaliłem już całą paczkę i nie miałem ani jednego niewypału.Co do huku nie ma co porównywać do FP4 bo to już jest przegięcie.Jak dla mnie to coś koło K0204/Żuka.
Opublikowano

A ja odpaliłem 2 jaja z czego jedno okazało się niewypałem. :)

Opublikowano
  W dniu 28.12.2010 o 19:18, karmel5061 napisał(a):

Odpaliłem już całą paczkę i nie miałem ani jednego niewypału.Co do huku nie ma co porównywać do FP4 bo to już jest przegięcie.Jak dla mnie to coś koło K0204/Żuka.

No huk nie jest jakiś świetny, ale te petardy są fajne do zabawy przed 12. :)
Opublikowano

nie wiem co wy chcecie od tych petard,sa bardzo dobre wedlug mnie lepsze od krachmenow.

Opublikowano
  W dniu 28.12.2010 o 20:00, Tensor napisał(a):

Nie wiem co wy chcecie od tych petard,sa bardzo dobre wedlug mnie lepsze od krachmenow.

Jasne, bo Krachmeny są raz lepsze raz gorsze, ale częściej to drugie. ^^

to nie jest ironia. ;x
Gość karmel5061
Opublikowano
  W dniu 28.12.2010 o 20:00, Tensor napisał(a):

nie wiem co wy chcecie od tych petard,sa bardzo dobre wedlug mnie lepsze od krachmenow.

Chyba nie miałeś prawdziwych krachmenów!Moje są tylko trochę cichsze od FP3 a od jaj o wiele wiele głośniejsze.
Opublikowano
  W dniu 28.12.2010 o 20:20, karmel5061 napisał(a):

Chyba nie miałeś prawdziwych krachmenów!Moje są tylko trochę cichsze od FP3 a od jaj o wiele wiele głośniejsze.

:huh: Chyba nie miałeś prawdziwych FP1 !
Opublikowano
  W dniu 28.12.2010 o 20:20, karmel5061 napisał(a):

Tak, ale krachmen raz lepszy raz gorszy. ;\
Opublikowano
  W dniu 28.12.2010 o 20:37, Xanter napisał(a):

Tak, ale krachmen raz lepszy raz gorszy. ;\

racja seria krachmen jest dosyc dziwna...