Filip 5 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Krachmeny faktycznie są raz lepsze raz gorsze. Odpaliłem Fp3x krachmena 1raz na polu, huk jak FP1. Drugi raz odpaliłem w tym samym miejscu, huk prawie jak fp3/new... Cytuj
Dzin100nikiem 0 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ja uważam ze to swietna petarda do zabawy. i w dotatku jest tania 20 sztuk 5.50 zl na www.fajerwerkimarket.pl huk FP1 jak dla mnie nie jest zadziwiajacy i porownuje ta petarde do np fp3x Cytuj
Krystianek 0 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Cóż Jaja dinozaura konkurują siłą z Korsarkami SP. Ogólnie ich moc jest dość silna. Ogólnie po odpaleniu szybko trzeba wyrzucić petardę. Polecam. Miałem na tego sylwestra i poprzedniego i ogólnie dobrze zawsze wychodziły z siłą. Cytuj
Seba 0 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Fajne petary lubię je bo szybko wybuchają i sie turlają Nie raz zdarzają się niewypały. 8/10 Cytuj
necros 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 ej powiecie mi gdzie bedzie mozna na sylwestra kupic takie jaja jak by co to w Lublinie Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 3 Listopada 2012 Na pewno na jakiś bazarach. Bo z tego co pamiętam w hipermarketach nie były. Ale ogólnie opłaca się co innego kupić ale to już nie temat raczej na tego typu rozmowy. Cytuj
wrestling242 0 Opublikowano 3 Listopada 2012 pamiętam na poczatku jak pierwszy raz ją odpaliłem i odeszłem na 1.5m i potem już spier**** na 20m Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 4 Listopada 2012 Ja odpalałem to jajo i JC05 na wypróbowanie w stuffieJC05 i Jajo miało taki sam huk no może delikatnie słabszy tak więc moim zdaniem opłaca się je wziąć Cytuj
necros 0 Opublikowano 8 Listopada 2012 a ok dzieki za rade a tak poza tym chciałem sobie kilka kupic bo jeszcze ich nie miałem:]:]:]:] Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 8 Listopada 2012 Jak zdecydujesz się na nie to rada ode mnie, może niekoniecznie trafna na stan obecny: nie rzucaj jajami! bo później będziesz miał sporo niewypałów, lepiej położyć na ziemi i odpalać. Chyba, że już zlikwidowali pewną "wadliwość". Po prostu sporo było niewypałów. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 8 Listopada 2012 pamiętam na poczatku jak pierwszy raz ją odpaliłem i odeszłem na 1.5m i potem już spier**** na 20m to chyba do jaja ci włożyli FP3 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Znalazłem FP1 z żółtą etykietą.Poniżej zdjęcie rozłożonej etykiety. Cytuj
Maniaaak 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam Mam te petardy kupiłem na Sylwester,zapłaciłem 5 zł za 25 sztuk. Polecam odpaliłem jedną a huk podobny do achtunga ,w pełni opłacalna petarda. Cytuj
TomekNysa 3 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Bardzo opłacalna petarda.O to mój film:http://www.youtube.com/watch?v=xJF5WBtNs4M Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Są nawet dobre ale ich lonty się szybko zginają i dlatego jest dużo niewypałów a to minus tej petardy huk troche słabszy od nitrobombów Cytuj
Rangiz 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jaja z żółtej serii warto, praktycznie nie ma różnicy z małą fp3 w tym roku, polecam. 5zł/20szt. Cytuj
Beho 0 Opublikowano 9 Marca 2013 Ogólnie petarda dobra ale ma kilka wad. Po pierwsze dużo niewypalów bo moim zdaniem lont w środku jest trochę za krótki Druga wada to to, że lubią wybuchać jak chcą. Kiedyś taką dogóry nogami żeśmy do paczki po fajkach złożyli i za taką taśmę co jest przy drzewkach żeby jakoś przytrzymać ją w tej pozycji. No i niby nieodpaliła, podchodzimy kilka kroków i jebs! Trzecia wada to ich budowa. Mój kolega dostał raz w głowę połówką. Lekko ale dostał. z zalet to moc cena możliwość zrobienia z dwóch jednej Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 23 Lipca 2013 Bardzo fajne petardy polecam, cena dobra w porównaniu do ilości. Czasem proch może się wysypać. Mają moc, można było by je porównać do Żuków od Komety w huku, tzn. pusty huk bez basu. JacuQM Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 28 Września 2013 Bardzo głośne jak na cenę i wielkość :christmasexclaim: Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 28 Września 2013 petardy głosne i godne polecenia bardzo fajne do łączenia w karabinkach Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 29 Września 2013 Z kumplem wzielśmy przyspaliśmy ją troche piachem to musze przyznać że prócz tego troche ziemi wyleciało.Są to bardzo głośnie petardy, są warte zakupu moim zdaniem polecam! Cytuj
Patrykk 0 Opublikowano 14 Października 2013 są dość głośne ale rok temu kupiłem i miałem sporo niewypałów ;/ale jak juz wypali to bomba ;D Cytuj
fifi951117 0 Opublikowano 14 Października 2013 są dość głośne ale rok temu kupiłem i miałem sporo niewypałów ;/ale jak juz wypali to bomba ;D Ja również ostatnio kupiłem na odpuście, to na 20 sztuk - 7 niewypałów :C Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi