0 mpiwowski 182 Opublikowano 11 Listopada 2008 Ja bym w tym stuffie wprowadził kilka zmian :mrgreen: a więc:Jaguara zamienił bym na Marsa albo Macrocosmos II ale bardziej na marsaRakiety JR25 są dosyć słabe lepiej zainwestować tutaj w wyrzutnie. w tej cenie, albo zamienić diabolo JR2 na JR8 i kupić wyrzutnie za około 13złReszta stuffu jest ok Cytuj
0 MarcelFireWorks 0 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 Ja bym w tym stuffie wprowadził kilka zmian :mrgreen: a więc:Jaguara zamienił bym na Marsa albo Macrocosmos II ale bardziej na marsaRakiety JR25 są dosyć słabe lepiej zainwestować tutaj w wyrzutnie. w tej cenie, albo zamienić diabolo JR2 na JR8 i kupić wyrzutnie za około 13złReszta stuffu jest ok Macrocosmosa II mam juz a te rakiety jr25 jakbym zamienil na speed IV co wy na to? Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 11 Listopada 2008 W ogóle rakiety są nieopłacalne. Tylko 4 wybuchy a z wyrzutni w tej cenie miałbyś około 19.PS: Skoro masz Macrocosmos 2 to zamień Jaguara na Marsa Cytuj
0 MarcelFireWorks 0 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 Wiem alejalubie rakiety sobie pojedynczo odpalac Dolozlem marsa , usune jr25 i jeszcze moze lampe alladyna dorzuce i jaguara zostawieco ty na to? [ Dodano: 2008-11-11, 21:51 ]lampe alladyna zamiast rakietek diablo? Cytuj
Pytanie
MarcelFireWorks 0
link
Co sądzicie ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi