Mam prośbę do Was znawcy Rok temu popełniłem wielki błąd i zamiast zbierać kase na sylwka duzo wczesniej to dopiero dzien przed sylwkiem zebralem "marne" 200 zl.. marne bo kupowalem normalnie w sklepie to przeplacilem kilkakrotnie.. w tym roku juz nie mam zamiaru popelnic tego bledu i juz przeznaczylem na to kaske mianowicie 400 zl i w dodatku udalo mi sie uzyskac dostep do cen hurtowych :razz: a wiec prosba brzmi : co byscie polecili za ta kwote ? chcialbym zeby zestawik sie skladal glownie z wyrzutni, rakietek moze tylko kilka chcialbym i "dupereli" jeszcze mniej, a firma to glownie SuperPower i Jorge
Pytanie
rosom 0
Witam
Mam prośbę do Was znawcy Rok temu popełniłem wielki błąd i zamiast zbierać kase na sylwka duzo wczesniej to dopiero dzien przed sylwkiem zebralem "marne" 200 zl.. marne bo kupowalem normalnie w sklepie to przeplacilem kilkakrotnie.. w tym roku juz nie mam zamiaru popelnic tego bledu i juz przeznaczylem na to kaske mianowicie 400 zl i w dodatku udalo mi sie uzyskac dostep do cen hurtowych :razz:
a wiec prosba brzmi : co byscie polecili za ta kwote ? chcialbym zeby zestawik sie skladal glownie z wyrzutni, rakietek moze tylko kilka chcialbym i "dupereli" jeszcze mniej, a firma to glownie SuperPower i Jorge
Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi